Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 28 oktober 2021

Gemeente Mol: Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!

Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!

Heb je renovatieplannen, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je voor een lagere energiefactuur gaan en een hoger comfort? Of wil je energie besparen, maar weet je niet hoe? De HUISdokter kan je gratis en onafhankelijk bijstaan gedurende het hele traject, aan huis en op jouw tempo. Vraag nu een gratis bezoek aan van de HUISdokter via www.energiehuiskempen.be/huisdokter of bel 014 56 27 88.

Lees verder

GIBBO Galbergen zoekt twee leraren ASV

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt twee leraren algemene sociale vorming (ASV): één leraar voor 21/22e, en één leraar voor 10/22e met 7/36e als ondersteunend personeel. Je start vanaf 8 november 2021. Interesse? Registreer je via www.mol.sgpool.be én solliciteer zo snel mogelijk via e-mail naar directie.gibbo@gemeentemol.be.

Lees verder

168 CO2-meters worden verdeeld over 64 Molse verenigingen

Maar liefst 64 verenigingen bestelden via de groepsaankoop van het gemeentebestuur 168 CO2- meters. Voor elke meter betalen de verenigingen 133 euro. Dankzij de coronasubsidies voor verenigingen kunnen ze deze investering vervolgens voor 100% recupereren. Zo kunnen de verenigingen zich in orde maken met de nieuwe wetgeving om een CO2-meter te plaatsen in binnenruimtes die gemeenschappelijk gebruikt worden.

Lees verder

Cas Delaet verkozen tot nieuwe kinderburgemeester, dank aan vorig bestuur

Cas Delaet van gemeentelijke basisschool Gompel 'Alles Kids' werd op woensdag 27 oktober verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van onze gemeente. Hij volgt Fiene Drooghmans van Stapsteen Sluis op. De kinderburgemeester en kinderraadsleden legden de eed af. Achteraf werden zij getrakteerd op een receptie. Het gemeentebestuur dankt het vorige bestuur en wenst het kersverse bestuur veel succes!

Lees verder