Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 4 oktober 2021

Gemeente Mol: “Bijzonder jammer dat Zilvermeercross op 30 oktober niet doorgaat”

"Bijzonder jammer dat Zilvermeercross op 30 oktober niet doorgaat"

Het gemeentebestuur vernam van de organisatoren dat de Zilvermeercross – gepland op 30 oktober 2021 – dit jaar niet zal plaatsvinden. De organisatie hoopt alsnog op een comeback in 2022 of de jaren nadien.

Lees verder

Vanaf 11 oktober natuursteenherstelling Achterpad-Boerenkrijgstraat-Corbiestraat

Vanaf maandag 11 oktober start de volgende fase in de natuursteenwerken met de herstelling van het kruispunt Achterpad-Boerenkrijgstraat-Corbiestraat. Hierdoor worden Boerenkrijgstraat en Corbiestraat (tussen Baron van Eetveldeplein en Boerenkrijgstraat) doodlopend voor auto's. Om bereikbaarheid voor bewoners te garanderen, voert het gemeentebestuur tweerichtingsverkeer in voor deze zones. Daarnaast geldt hier ook een parkeerverbod voor de losse parkeerplaatsen. Doorgaand verkeer is hier dus niet meer mogelijk. De werken staan gepland tot maandag 13 december. Tijdens de wekelijkse dinsdagmarkt wordt er aangepast gewerkt. In de herfstvakantie en op 11 en 12 november werkt de aannemer niet. Deze timing is afhankelijk van gunstige weersomstandigheden en de vlotte voortgang van de werken. We verwittigen bewoners en handelaars via gerichte brieven.

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 4 - 8 oktober

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Saigo Sterrenbos zoekt ambulant onderwijzer ASV

Onze gemeentelijke school voor buitengewoon onderwijs Saigo Sterrenbos (type basisaanbod en type 2) zoekt een ambulant onderwijzer ASV. Het is een voltijdse vervangingsopdracht voor type basisaanbod die start na de herfstvakantie en loopt tot einde schooljaar. Kandidaten met diploma lager onderwijs krijgen de voorkeur. Als je vroeger beschikbaar bent, kan de opdracht ook sneller aanvangen. Ervaring in het buitengewoon onderwijs of een diploma als leraar buitengewoon onderwijs is een pluspunt. Interesse? Registreer je uiterlijk 15 oktober via www.mol.sgpool.be én mail je kandidatuur en cv naar directie.saigosterrenbos@gemeentemol.be.

Lees verder