Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 oktober 2021

Gemeente Mol: Babbelkousje van start voor 52 kinderen. Help jij de kinderen op de wachtlijst?

Babbelkousje van start voor 52 kinderen. Help jij de kinderen op de wachtlijst?

'Babbelkousje aan huis' ging op zaterdag 16 oktober van start voor 52 anderstalige kinderen uit onze gemeente. Dankzij 18 vrijwilligers en 13 studenten krijgen ze  dit schooljaar de kans om al spelend in hun vertrouwde thuisomgeving Nederlands te oefenen. "Het was een superleuke eerste ontmoeting. We maken er met onze Babbelkousjes het beste van", klinkt het enthousiast bij de vrijwilligers. Er staan nog 51 kinderen op de wachtlijst. Help jij hen aan een betere toekomst? Neem contact op via 014 33 16 22 of via samenlevingsopbouw@gemeentemol.be.

Lees verder

Jeugdhuis Tydeeh is op zoek naar een coördinator jongeren- en jeugdhuiswerking

Jeugdhuis Tydeeh zoekt een voltijds coördinator jongeren- en jeugdhuiswerking om de fakkel over te nemen. Ben jij de persoon die ze zoeken? Stuur je CV en motivatiebrief vóór donderdag 25 november 2021 23u00 naar voorzitter Stef  Vandycke via rvb@tydeeh.be of per post naar Jeugdhuis Tydeeh, Stef Vandycke, Rivierstraat 8, 2400 Mol. Meer info vind je op www.tydeeh.be.

Lees verder

Gezocht: enthousiaste marktkamers voor jaarmarkt 29 maart 2022

Het gemeentebestuur zoekt enthousiaste marktkramers die willen deelnemen aan de jaarmarkt tijdens de kermis Grote jaarmarkt op dinsdag 29 maart 2022. Wil jij je producten op onze jaarmarkt aan de man brengen? Vul dan het inschrijvingsformulier in op www.gemeentemol.be/jaarmarkt2022.

Lees verder

Dynamische verkeersborden in werking aan schoolomgeving Lichte Hoeve

Sinds dinsdag 19 oktober branden er dynamische verkeersborden in Lichte Hoeve. De borden kwamen er nadat de gemeenteraad vorig jaar het eenrichtingsverkeer in de straat definitief goedkeurde. De verplichte rijrichting geldt op schooldagen tussen 7.30 en 17 uur. In het weekend en tijdens schoolvakanties vervalt de regeling. Het gemeentebestuur investeerde in elektrische dynamische borden die variabel in te stellen zijn.

Lees verder