Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 oktober 2021

Gemeente Mol: Anita Van Hoolst wint Mols Kadoke van 75 euro dankzij Sportstraat

Anita Van Hoolst wint Mols Kadoke van 75 euro dankzij Sportstraat

Anita Van Hoolst is de winnaar van de hoofdprijs van de Sportstraat. Zij neemt een Mols Kadoke van 75 euro mee naar huis. Daarnaast waren er nog verschillende leuke prijzen te winnen. Van maandag 6 september tot zondag 26 september toverden we ons handelscentrum om tot een heuse Sportstraat. Onze handelaars werden gekoppeld aan een Molse sportclub naar keuze. Deze sportclub schitterde in de etalage van één van de handelaars. Deed je een aankoop bij een deelnemende handelaar? Dan maakte je kans op een leuke prijs.

Lees verder

Kom je krant of tijdschrift lezen in Coffeebar 't Getouw tijdens sluiting bib

Van woensdag 6 tot en met woensdag 20 oktober kan je je dagverse krant of tijdschrift elke dag, behalve zondag, tussen 9 en 12 uur komen lezen in Cofeebar 't Getouw (Molenhoekstraat 2). In deze periode krijgt de bib een volledig nieuw softwaresysteem en is ze dus ook gesloten. Vanaf donderdag 21 oktober ben je opnieuw welkom in de bib.

Lees verder

Het Kompas gaat op 11 en 18 oktober uitzonderlijk door in de bib

Op maandag 11 en 18 oktober staan de vrijwilligers van Het Kompas klaar in de bibliotheek, Molenhoekstraat 2 in plaats van in Coffeebar 't Getouw. Anderstalige nieuwkomers zijn welkom van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur.  Maak best eerst een afspraak op het nummer 0474 94 17 16 of kom gewoon langs. Als er ruimte is, helpen we je meteen verder of spreken samen met jou een ander moment af. Tot binnenkort?

Lees verder

Jouw vrijwilligers bedanken? Bestel voor 12 november gratis bedankkaartjes

Zondag 5 december is de Internationale dag van de Vrijwilliger. De uitgelezen dag om jouw vrijwilligers eens uitgebreid te bedanken. Speciaal voor deze gelegenheid laat dienst samenlevingsopbouw voor het vijfde jaar op rij originele postkaartjes drukken. Heb je interesse? Bestel de gratis kaartjes voor 12 november via www.gemeentemol.be/bedankkaartvrijwilligers.

Lees verder