Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 oktober 2021

Gemeente Mol: 21 duo’s gevormd in buddyproject ‘Sterk netwerk’

21 duo's gevormd in buddyproject 'Sterk netwerk'

Dankzij het buddyproject 'Sterk netwerk' werden de afgelopen weken 21 inwoners uit Balen, Dessel, Mol en Retie gekoppeld aan een anderstalige nieuwkomer uit hun gemeente. De komende maanden gaan de 21 duo's samen op pad. De buddy maakt de nieuwkomer wegwijs. Bedoeling is dat de nieuwkomer sneller zijn/haar weg vindt en zich thuis voelt in zijn/haar nieuwe gemeente.

Lees verder

Een papieren Covid Safe Ticket nodig? Bel 078 78 78 50

Heb je hulp nodig om het Covid Safe Ticket op papier af te drukken en heb je geen digitaal alternatief? Bel dan naar het nummer 078 78 78 50 (9 tot 19 uur op weekdagen) of surf naar www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket. Het Covid Safe Ticket  wordt dan naar je thuis opgestuurd. De wachttijd tussen de bestelling en ontvangst is één week. Het callcenter van vaccinatiecentrum Baldemore kan je niet verder helpen met informatie over het Covid Safe Ticket.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt drie halftijdse medewerkers poestdienst aan huis

Het gemeentebestuur zoekt drie halftijdse medewerkers poestdienst aan huis. Het gaat over een contract voor onbepaalde duur, niveau D. Interesse? Solliciteren kan tot en met 28 november 2021 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt medewerker informatiebemiddeling bibliotheek
Lees verder