Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 oktober 2021

Gemeente Kaprijke: Wil jij najaar 2022 je Kaprijkse hobbystekje tonen aan het publiek?

Gemeente Kaprijke
Wil jij najaar 2022 je Kaprijkse hobbystekje tonen aan het publiek?
De gemeente wil in het najaar van 2022 tijdens de Speculoosfeesten in Lembeke de eerste editie organiseren van een jaarlijkse fietsroute genaamd "Buren met Talent". In 2023 gaat het evenement door in Kaprijke.
Lees verder

Kaprijke, Lembeke en Bentille gaan de duisternis in!
Op zaterdag 9 oktober 2021 vindt opnieuw de Nacht van de Duisternis plaats, een organisatie van de Bond Beter Leefmilieu, de vzw Preventie Lichthinder, de vereniging voor Sterrenkunde en diverse natuurverenigingen. Ook onze gemeente neemt deel aan dit initiatief.
Lees verder

Vaccinatiecentrum langer open voor 3e prik
De Interministeriƫle Conferentie Volksgezondheid (IMC) besliste om alle 65-plussers de kans te geven om zich voor een derde keer te laten vaccineren. Daarom bereiden we ons voor om het vaccinatiecentrum langer open te houden. Een concrete timing is nog niet gekend.
Lees verder

Regenboogvlag wappert voor Coming-Outdag
Op 11 oktober 2021 is het opnieuw Coming-Outdag. Het gemeentebestuur draagt eenheid en samenhorigheid hoog in het vaandel. Geen enkele doelgroep mag zich in onze gemeente gediscrimineerd voelen. Daarom hijsen wij opnieuw de regenboogvlag.
Lees verder

1 boom per inwoner
Groen, groener, groenst! Laten we samen voor meer groen gaan in Kaprijke. Via de groepsaankoop van Behaag Je Tuin doet Kaprijke mee aan de actie '1 gratis boom per inwoner'!
Lees verder