Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kaprijke: Deadline in zicht voor kandidatuur beeldende dorpskunstenaar

Gemeente Kaprijke
Deadline in zicht voor kandidatuur beeldende dorpskunstenaar
Na vijf jaar en twee dorpsdichteressen gaan we op zoek naar een beeldende dorpskunstenaar. Zo willen we ook inwoners met andere talenten voor het voetlicht brengen. Hij of zij mag van 2022 tot 2023 onze gemeente opfleuren met zijn of haar werk, net zoals de dorpsdichter dat deed met poëzie.
Lees verder

Maak je chrysanten goed vast
Kom jij naar aanleiding van Allerheiligen een bloemetje plaatsen op de laatste rustplaats van je dierbare? Dan kan je gratis gebruik maken van stokken om de bloemen vast te zetten bij de grafzerk. Zo vallen ze niet omver bij hevige wind en vermijden we putten in de grond.
Lees verder

Samenkomst LOK maandag 18 oktober om om 19.30 uur
Het is eventjes geleden, maar nu het weer kan, gaan we nog eens samenzitten, want er komt heel wat op ons af. Op maandag 18 oktober komt de LOK samen om 19.30 uur in de kinderopvang in Lembeke.
Lees verder

Bekendmaking begrotingswijziging nr. 1 2021 Hulpverleningszone Meetjesland
Op 23 september 2021 kwam de zoneraad van de Hulpverleningszone Meetjesland samen om de begrotingswijziging nr 1 2021 te bespreken.
Lees verder

1DagNiet wordt BeSafe@home
1DagNiet wordt uitgebreid en maakt plaats voor de sensibiliseringscampagne BeSafe@home voor de strijd tegen elke vorm van diefstal: inbraak, diefstal met list, fietsdiefstal, gauwdiefstal, diefstal in auto's, diefstal van gegevens op smartphones, cybercriminaliteit.
Lees verder