Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 6 oktober 2021

Gemeente Hooglede: Webinair: Opvoeden in twee culturen

Gemeente Hooglede
Webinair: Opvoeden in twee culturen
Oktober = webinarmaand! Gezinsbond en VCOK staan in vier webinars stil bij die gezinnen waar het er misschien soms net iets anders aan toe gaat. Of misschien ook helemaal niet? We hebben het over eenoudergezinnen, opvoeden in een samengesteld gezin, in twee culturen en als er een extra zorg is.
Lees verder

Waarom mag je geen grasmaaisel in de berm gooien?
Mogelijks heb je zelf al eens grasmaaisel in de berm gegooid. Je deed dit uiteraard met de juiste intentie. Zo ligt jouw gras toch gewoon bij ander te maaien bermgrassen en -onkruiden? Doe het niet, want het is een vorm van sluikstort.
Lees verder

Bezoek de Geknipte Kat
Hooglede voert al enkele jaren een gedegen zwerfkattenbeleid. Het belang van een aanpak van de zwerfkatten, wordt geïllustreerd in een ludieke tentoonstelling van de dienst Dierenwelzijn van de Vlaamse overheid in Infopunt Trimard in Hooglede.
Lees verder

Vacature: archiefmedewerk(st)er intergemeentelijk archiefteam Midwest
Het intergemeentelijk archiefteam Midwest zoekt een nieuwe archiefmedewerker om het team te versterken. Naast de archiefmedewerker bestaat het team uit twee deskundige digitaal documentbeheer. De aansturing van het team gebeurt door de co├Ârdinator.
Lees verder

Ondersteuning voor zelfstandigen
Bent u zelfstandige? Heeft u psychologische ondersteuning nodig? Contacteer 0800/300.25 voor maximaal 8 gratis psychologische sessies.
Lees verder