Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 oktober 2021

Gemeente Hooglede: Mondmaskerplicht, Covid Safe Ticket en telewerk in strijd tegen herfstgolf

Gemeente Hooglede
Mondmaskerplicht, Covid Safe Ticket en telewerk in strijd tegen herfstgolf
Het Overlegcomité heeft vandaag de epidemiologisch toestand besproken. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het Covid Safe Ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen.
Lees verder

Winterconcert 2021
Onder leiding van dirigent Filiep Vercruysse, brengen verschillende mannenstemmen, samen met solisten Arnold Sercu, Lore Nollet, Lies Verholle en Bart Verhelle op dinsdag 30 november een mooi winterprogramma in De Gulden Zonne. Er is een voorstelling om 14 uur en om 19.30 uur.
Lees verder

Gebruik je uitsluitend nachttarief?
Wie nog gebruik maakt van het uitsluitend nachttarief om zijn woning of sanitair water te verwarmen, kan niet alleen gebruik maken van verhoogde energiepremies, maar kan voortaan ook tot 15.000 euro renteloos lenen via het Energiehuis om de woning energiezuiniger te maken.
Lees verder

Hinder van haardvuur?
Het wordt donkerder en kouder... en dan zorgt een haardvuur voor warmte en gezelligheid in huis. Helaas zorgt dit ook voor negatieve gevolgen en hinder. Gelukkig kan je deze hinder beperken!
Lees verder

Wij zijn tegen zwerfvuil!
Deze leerlingen gingen op zwerfvuiltocht. Zowel aan hun frontside als hun backside, op als naast de skateinfrastructuur, doorheen alle straten vonden ze heel wat zwerfvuil... Helaas... Bedankt aan het 3de en 4de leerjaar van de gemeenteschool!
Lees verder