Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 oktober 2021

Gemeente Hooglede: De week van de pleegzorg

Gemeente Hooglede
De week van de pleegzorg
Dit najaar organiseert Pleegzorg Vlaanderen de week van de pleegzorg. Die week (12-20 november 2021) zetten we 'het belang van een goede match' in de kijker.
Lees verder

De schoen van de sint komt terug naar Hooglede
Haal je kleurdoos maar boven want, het het succes vorig jaar, organiseert het Huis van het Kind opnieuw een heuse Hoogleedse sintenkleurwedstrijd! Kleur de tekening in en stop hem in de schoen van de Sint. De schoen trekt rond in Gits, Hooglede en Sint-Jozef De Geite.
Lees verder

Troostprogramma
Hooglede brengt met verschillende gemeentediensten een troostprogramma uit. Diverse initiatieven maken troost en verdriet bespreekbaar en gericht op alle leeftijden. Hiermee wil Hooglede ruimte geven aan een warmere rouwcultuur.
Lees verder

Digitale speurtochten in de buurt
Een beetje speurneus laat zich niet afschrikken door kwakkelweer. Vraag nu gratis spelcodes aan voor de 5 spannende en doldwaze digitale speurtochten speurtochten in de provinciedomeinen van het West-Vlaamse hart.
Lees verder

Groepsaankoop zonnepanelen
De 7de editie van de groepsaankoop zonnepanelen is gestart. Ideaal voor wie een lagere energierekening wenst en wil overstappen naar hernieuwbare energie. Zonnepanelen blijven een slimme investering!
Lees verder