Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 22 oktober 2021

Gemeente Herent: Seniorenweek 2021 in LDC d'Ontmoeting

Gemeente Herent
Seniorenweek 2021 in LDC d'Ontmoeting
In november vindt elk jaar een 'ouderenweek' plaats. Dit jaar worden de ouderen extra in de kijker gezet in de week van zaterdag 15 tot en met zondag 21 november.
Lees verder

De Herentse hondenweide komt eraan!
Stapje per stapje komen we dichterbij: het reglement en het inplantingsplan zijn klaar, net zoals de samenwerkingsovereenkomst voor de aanleg. Als alles goed gaat beginnen de werken dit najaar!
Lees verder

Webinar (problematisch) gamen
Gamen heeft vele voordelen zoals het stimuleren van probleemoplossend denken en ontspannen, maar wat als het gamen problematisch wordt? CGG Vlaams-Brabant Oost en Logo Oost-Brabant nodigen u graag uit voor een webinar over (problematisch) gamen.
Lees verder

Kruispunt Meerbeeksesteenweg/Kroonstraat Fase 2
Maandag 6 september is een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met werken gestart op de Brusselsesteenweg in Veltem-Beisem. De werken vinden plaats in twee fases.
Lees verder

Info-, huur- en herstelmoment VELOKadee
Viermaal per jaar organiseert VELOKadee een kies- en ruilmoment op verschillende plaatsen in de gemeente. Het volgende info-, huur-, ruil- en herstelmoment is op woensdag 3 november 2021 aan de inkom van het gemeentehuis De Kouter.
Lees verder