Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 4 oktober 2021

Gemeente Herent: Inzamelactie van lege batterijen

Gemeente Herent
Inzamelactie van lege batterijen
Bebat en de OVAM roepen alle Vlamingen op om tussen 1 oktober en 31 oktober 2021 hun lege batterijen te verzamelen en binnen te brengen bij een Bebat-inzamelpunt.
Lees verder

Raadpleging in kader van de opmaak van de algemene bouwverordening
De gemeente Herent wil de mening van haar inwoners te kennen over de gemeentelijke stedenbouwkundige verordening 'algemene bouwverordening' die in opmaak is. De raadpleging loopt van 6 oktober tot en met 5 november 2021.
Lees verder

Geluk zit in een klein driehoekje
Wilt u graag weten wat geluk is en hoe u hier verder aan kunt bouwen? Gemeente Kortenberg organiseert op vrijdag 1 oktober de workshop 'Geluk zit in een klein driehoekje'. Ook Herentenaren kunnen daaraan deelnemen. Ontdek er wat u op weg kan helpen.
Lees verder

Winksele kermis 2021
Op 15, 16 en 17 oktober 2021 vindt de kermis in Winksele plaats op de Warotparking. Eendjes vissen, op de draaimolen of naar het schietkraam? Het kan allemaal mits het in acht nemen van de coronamaatregelen.
Lees verder

Gemeenteraad 12 oktober 2021
De voorzitter nodigt de inwoners uit op de zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn en gemeenteraad om 19.30 uur in De Kouter, raadzaal Haagbeuk (1ste verdieping), Spoorwegstraat 6, 3020 Herent.
Lees verder