Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 18 oktober 2021

Gemeente Herent: Houd uw bescherming tegen COVID-19 op het hoogste niveau met een herhalingsvaccin

Gemeente Herent
Houd uw bescherming tegen COVID-19 op het hoogste niveau met een herhalingsvaccin
Bent u ouder dan 65 jaar, dan mag u de komende weken een uitnodiging verwachten om u een derde keer te laten vaccineren tegen COVID-19. Dokters en wetenschappers raden ten stelligste aan om daarop in te gaan. Met een herhalingsvaccinatie blijft u het beste beschermd tegen COVID-19.
Lees verder

Uitslag 2de Herentse Fotofietszoektocht
Afgelopen zomer fietsten velen mee door de gemeente, op zoek naar 23 fotolocaties. We kregen meer dan 70 antwoorden binnen en dank zij een aantal Herentse winkeliers mogen we dan ook prijzen uitdelen.
Lees verder

Regionale zwemdagen Sportoase 27 en 28 december 2021
Zoals elk jaar in de kerstvakantie organiseert de gemeente Herent samen met ILV sportregio Dijle-Hageland gratis zwemdagen.
Lees verder

Vernieuwingen aan de fietsenstalling van station Herent
Op 22 oktober wordt de fietsenstalling verwijderd. Vergeet uw fiets niet te verplaatsen, anders wordt die overgedragen aan politie HerKo. Een tijdelijke fietsenstalling wordt geplaatst voor de bibliotheek aan De Kouter.
Lees verder

De dienst Voogdij is op zoek naar… U!
Met de aankomst van vluchtelingen in ons land stijgt ook de vraag naar voogden voor de niet-begeleide minderjarigen. Zou u zo'n voogd willen worden? Op vrijdag 22 oktober om 10 uur krijgt u meer info te horen in de online infosessie 'Voogdij' .
Lees verder