Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 12 oktober 2021

Gemeente Brecht: Onderhouds- en herstellingswerken

Onderhouds- en herstellingswerken
Van maandag 11 oktober tot en met vrijdag 29 oktober worden er in allerlei straten in onze gemeente onderhoudswerken uitgevoerd. Je kan hier tijdelijk hinder van ondervinden.
Lees verder

Nieuwe vacature: consulent omgeving/milieu (B1-3)
Heb jij passie en engagement voor de duurzame ontwikkeling van klimaat en milieu? Werk je graag mee aan het milieubeleid van onze gemeente? Dan zijn we op zoek naar jou! Je kandidaat stellen kan tot 9 november 2021.
Lees verder

NIeuwe vacature: expert omgeving/omgevingsambtenaar (A1a-A3a)
Als omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening bouw je mee aan de ruimtelijke toekomst van onze gemeente. Je zet mee het stedenbouwkundig beleid uit en tilt bouwprojecten naar een hoger niveau. Je kandidaat stellen kan tot 9 november 2021.
Lees verder

Nieuwe vacature: consulent handhaving (B1-3)
Wil je meewerken aan een duurzame & veilige woon-, werk- en leefomgeving, nu en morgen?  Heb je een passie voor ruimtelijke ordening en wil je meehelpen aan de naleving van de geldende richtlijnen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! Je kandidaat stellen kan tot 9 november 2021.
Lees verder

Nieuwe vacature: administratieve medewerker financiële dienst
Als administratieve medewerker financiële dienst sta je voornamelijk in voor het opmaken van de gemeentelijke belastingkohieren en de administratieve opvolging ervan. Je biedt ondersteuning aan de collega's financiële dienst in een divers takenpakket. Je kandidaat stellen kan tot 9 november 2021.
Lees verder