Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 4 oktober 2021

Gemeente Boom: Nieuw systeem voor aanvraag evenementen

Nieuw systeem voor aanvraag evenementen
De lokale besturen van Boom, Schelle, Hemiksem en Rumst werken vanaf 1 oktober met hetzelfde platform om evenementenaanvragen te verwerken: eagle Be.
Lees verder

Boom neemt deel aan 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid
Tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid (1-10 oktober) zetten we graag extra in op het mentaal welbevinden van alle onze inwoners. Doel: goed zitten in je vel én psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken.
Lees verder

CC De Steiger eert overleden bestuurslid met tentoonstelling
Jules De Ranter heeft in zijn 40-jarige carrière als kunstenaar een mooi artistiek parcours afgelegd. Het onverwacht overlijden van Jules in 2019, sloeg bij velen in als een bom. Zijn vrienden en naaste familie sloegen dan ook de handen in elkaar voor een passend eerbetoon.
Lees verder

Rondleiding site Frateur
Je hebt ongetwijfeld opgemerkt dat er de laatste maanden heel wat veranderd is op de site Frateur achter de J.B. Corremansstraat. Op 9 oktober willen wij alle buren de kans geven om het terrein te bezoeken, onder begeleiding van OVAM.
Lees verder

Activiteiten in de bib tijdens Boom Jaarmarkt
Vanaf woensdag 6 oktober is de bib een tijdje gesloten voor de overschakeling naar nieuwe software. Je kan er dus vanaf dan geen boeken ontlenen, maar gelukkig kunnen er wel activiteiten doorgaan tijdens de jaarmarkt.
Lees verder

Gemeentelijke diensten gesloten op 11 oktober
Op 11 oktober zijn al onze diensten gesloten omwille van Boom Jaarmarkt. De strijkerij blijft wel open.
Lees verder