Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 oktober 2021

Gemeente Boom: De stationsomgeving verbindt: infomoment op 27 oktober

De stationsomgeving verbindt: infomoment op 27 oktober
Vandaag ligt de stationsomgeving van Boom er eerder troosteloos bij. De provincie Antwerpen en de gemeente Boom willen daar verandering in brengen. Op 27 oktober 2021 zijn bewoners van de stationswijk en geïnteresseerden welkom op een infomarkt.
Lees verder

Zwemmen & Omnisportkamp tijdens de herfstvakantie
Heb je 6- tot 9-jarige kinderen in huis die nog niet kunnen zwemmen of nog niet meer dan 50 meter zwemmen? Schrijf ze nog snel in voor het Omnisport & Zwemkamp!
Lees verder

Het grote Halloween-voorleesfeest: 24 oktober
De lieve heksen van de bib lezen griezelverhalen voor, en dompelen je onder in een wereld van huiveringwekkende verhalen. Kom verkleed als spookje of griezelig monster. Neem je meest moedige knuffel mee.
Lees verder

Gezocht: diensthoofd preventiedienst
Heb jij een masterdiploma in de criminologische wetenschappen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!
Lees verder

Gratis begeleide tunnelwandelingen
De themawandeling "Steenbakkerstunnels herontdekt" werd door jullie verkozen als wandeling van het jaar. Om deze overwinning te vieren en jullie te bedanken voor je stem, organiseren we op zaterdag 13 november gratis begeleide tunnelwandelingen.
Lees verder

Koopavond op vrijdag 17 december tijdens Boom Wintersfeer
Na een jaartje onderbreking keert Boom Wintersfeer helemaal fris en vernieuwd en magisch terug. Vier dagen lang - van donderdag 16 tot en met zondag 19 december - kun je er op de kerstmarkt shoppen en brengen we je de mooiste winteracts en installaties waaraan je je kan warmen.
Lees verder