Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 oktober 2021

Gemeente Beernem: Vaccinatiecentrum blijft open

Vaccinatiecentrum blijft open
Het vaccinatiecentrum De Valkaart sluit dan toch niet. Het centrum blijft open voor het toedienen van de derde prik en voor de vaccinatie van de nieuwe 12-jarigen. De 85-plussers en mensen met een immuunstoornis zijn ondertussen al uitgenodigd voor hun derde prik. We nodigen ook de 65-plussers uit voor een derde prik. Let op: elke 65-plusser krijgt een uitnodiging, maar pas vanaf 6 maanden na de tweede prik Pfizer of vanaf 4 maanden na de tweede prik Astrazeneca of de eerste prik Johnson en Johnson. We nodigen ook de 12-jarigen uit die nog niet zijn uitgenodigd voor een prik.
Lees verder

Step aerobic in de Boest
Hou jij ook van dansen en bewegen? Schrijf je dan samen met je vrienden of vriendinnen in voor de lessenreeks step aerobic!
Lees verder

Agenda gemeenteraad en OCMW-raad op 21 oktober
Donderdag 21 oktober is er om 19.30 u gemeenteraad en OCMW-raad in de raadzaal van het gemeentehuis. Iedereen die wil, kan de zitting bijwonen. Je kan onderaan dit nieuwsbericht de agenda van beide raden downloaden. Bij de agenda van de gemeenteraad zie je ook de vragen en suggesties die aan bod zullen komen.
Lees verder