Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 oktober 2021

Gemeente Balen: Vacature: Afdelingshoofd Omgeving & Openbaar Domein

Vacature: Afdelingshoofd Omgeving & Openbaar Domein
Gemeente Balen zoekt een afdelingshoofd Omgeving & Openbaar Domein (onbep. duur, contract., niv. A4a-A4b, voltijds). Interesse in deze uitdagende job in een flexibele werkomgeving, met nieuwe voorwaarden als knelpuntberoep (20 jaar inbreng geldelijke anciënniteit)? Solliciteer dan uiterlijk 19 nov!
Lees verder

OVAM start gratis ophaaldienst van asbestdaken bij landbouwers
Omdat er op boerderijen nog veel grote stallen en gebouwen met asbestplaten zijn, biedt OVAM land- en tuinbouwers (met landbouwnummer) de mogelijkheid om hun gedemonteerd asbestdak kosteloos te laten ophalen. We raden landbouwers aan om dit snel aan te vragen aangezien het aanbod niet oneindig is.
Lees verder

Nog enkele plaatsen vrij voor sportkamp herfstvakantie
In de herfstvakantie organiseert de sportdienst sportkampen voor kinderen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Schrijf in via vrijetijd.balen.be.
Lees verder

'Boalen vruger en nij' zet erfgoed KSA 't Stotertke in de kijker
VC De Kruierie heeft een vaste erfgoedhoek waar regelmatig een nieuw thema of een andere vereniging aan bod komt. Nog tot eind november kan je het erfgoed van de Olmense jeugdvereniging KSA 't Stotertke komen bewonderen. Elke dag vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van VC De Kruierie.
Lees verder

Overlegcomité: mondmaskerplicht, Covid Safe Ticket en telewerk in strijd tegen herfstgolf
Het Overlegcomité heeft dinsdag de epidemiologisch toestand besproken. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het Covid Safe Ticket en telewerk moeten vanaf vrijdag 29 oktober de toegenomen viruscirculatie afremmen.
Lees verder