Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 oktober 2021

Gemeente Balen: Spontaan solliciteren bij de gemeente Balen?

Spontaan solliciteren bij de gemeente Balen?
Lees verder

Vacature: omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening
Gemeente Balen is op zoek naar een omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (onbepaalde duur – contractueel – niveau A – voltijds) om de afdeling omgeving en openbaar domein te versterken. Interesse in deze uitdagende job? Stel je dan kandidaat uiterlijk vrijdag 10 januari 2020 om 12u.
Lees verder

Andere openingsuren Rap op Stap kantoor (herfst/winter)
Het Rap op Stapkantoor gaat van 21 september tot 21 maart in herfst- en wintermodus. Het sociaal reiskantoor is in deze periode nog 2 keer per maand open, namelijk elke 2e woensdagmiddag (15u-17u) en elke laatste woensdagavond (17u30-19u30) van de maand.
Lees verder

Ontdek wetenschap en techniek tijdens WiWeTeR-workshops
Zit jij in het 5e of 6e leerjaar en heb je er altijd van gedroomd om een echte wetenschapper te worden? Schrijf je dan snel in voor de WiWeTer workshop (i.s.m. Thomas More) en ontdek in een reeks van 6 workshops hoe leuk wetenschap en techniek is. De eerste sessie is op woensdag 27 oktober.
Lees verder

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Ga mee op Babbelpad!
Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Maar weet je niet goed hoe? Babbelpad kan je hiermee helpen! Het Babbelpad gaat door op zondag 10 oktober (10u - 14u, vertrek op 4 locaties). Schrijf je t.e.m. zondag 3 oktober in via de online vragenlijst en wij matchen jou met de ideale babbelpartner.
Lees verder