Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 oktober 2021

Gemeente Balen: Jaagpaden t.h.v. spoorwegbrug afgesloten (13 sep-4 okt)

Jaagpaden t.h.v. spoorwegbrug afgesloten (13 sep-4 okt)
Van 13 september t.e.m. 4 oktober plaatst een aannemer de brug van de fietsostrade t.h.v. de oude spoorwegbrug over het kanaal. In die periode is het jaagpad daar op beide oevers volledig afgesloten. Omleiding via Molderloopstraat-Langvennen (linkeroever) & Spoorwegstraat-Vaartstraat (rechteroever).
Lees verder

Stijging aantal besmettingen in onze gemeente
Zoals ook elders in de regio stijgt ook in onze gemeente het aantal besmettingen opnieuw. Nog niet zo dramatisch als voorheen, maar toch sterk genoeg om in een 'alertfase' te komen. Voorlopig vormen vooral de terugkeerders uit het buitenland en besmetting binnen familie/vrienden de oorzaak.
Lees verder

Zat?Zeddezot! Samen werken aan een veilig en positief feestklimaat
Lees verder

Overlegcomité: versoepeling mondmaskerplicht vanaf 1 oktober
Het Overlegcomité heeft beslist om vanaf 1 oktober de mondmaskerplicht te versoepelen. Dansen is dan opnieuw toegelaten in cafés. Ook discotheken, dancings en nachtclubs kunnen opnieuw openen mits gebruik van Covid Safe Ticket en verzekerde luchtkwaliteit en ventilatie.
Lees verder

Maak een afspraak voor fietslabelen (6 oktober)
Op woensdag 6 oktober kan je tussen 13u en 15u30 gratis je fiets laten labelen in de garage van het gemeentehuis (hoek Molenstraat-Vredelaan). Maak hiervoor vooraf een afspraak aan de balie van het gemeentehuis of via 014/74 40 40. Opgelet: de volgende labelsessie is pas op woensdag 2 maart 2022.
Lees verder