Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 oktober 2021

Gemeente Balen: Gezonder leven met hulp van gratis platform BIBOPP

Gezonder leven met hulp van gratis platform BIBOPP
Als je gezonder wil leven, kan je vanaf nu gebruikmaken van het gratis online gezondheidsplatform BIBOPP (Burgers In Beweging met het Online PreventiePlatform). Na het invullen van een vragenlijst op www.bibopp.be krijg je gratis persoonlijk advies met een actieplan vol activiteiten in je buurt.
Lees verder

Bike2School afgetrapt op Strapdag (foto's & video)
Op de Strapdag (vrijdag 17 september), aan het begin van de Week van de Mobiliteit, is Bike2School gelanceerd in 14 Kempense gemeenten. Ook in Balen kunnen de 1.300 leerlingen van alle lagere scholen vanaf nu virtuele munten ('bucks') sparen elke keer ze naar school fietsen, steppen of stappen.
Lees verder

Wegmarkeringen worden opnieuw geschilderd
Vanaf dinsdag 21 september worden her en der in Balen de wegmarkeringen opnieuw geschilderd. Om de verf sneller te laten drogen op plaatsen met veel verkeer, worden de lijnen afgestrooid met kalk. De regen spoelt de kalk achteraf terug weg, zodat enkel de geschilderde markeringen zichtbaar blijven.
Lees verder

Vacature: Projectmedewerker cultuur
Gemeente Balen is op zoek naar een projectmedewerker cultuur (onbepaalde duur – contractueel – niveau B – voltijds) om de afdeling vrije tijd te versterken. Interesse in deze uitdagende job in een erg flexibele werkomgeving? Stel je dan kandidaat uiterlijk vrijdag 8 oktober 2021 om 12u.
Lees verder

Publieksraadpleging over nieuwe Bijzondere Nood- en Interventieplannen Sevesobedrijven
Lees verder