Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 oktober 2021

Gemeente Balen: Everzwijn gezien? Meld het via e-loket!

Everzwijn gezien? Meld het via e-loket!
Bij de maïsoogst in oktober en november gaan everzwijnen traditioneel op zoek naar een nieuwe habitat. Ze worden dan vaker waargenomen en veroorzaken ook schade op plaatsen waar dat eerder niet het geval was. Heb jij een everzwijn gezien en/of er schade door geleden? Meld het dan via balen.be/wild!
Lees verder

Gratis fietslessen voor volwassenen
Dit najaar start de gemeente Balen met fietslessen voor volwassenen. Samen met een lesgever van De Fietsschool en een groep vrijwilligers leer je, tijdens een reeks van 15 lessen, om veilig te fietsen op straat. De lessen gaan door aan Jeugdcentrum Biesakker in Balen.
Lees verder

Gezocht: vrijwilligers voor fietslessen volwassenen
Dit najaar (22 november) start de gemeente Balen met fietslessen voor volwassenen. Daarom zoeken we warme vrijwilligers om op maandag en donderdag fietsles te geven. Samen met een lesgever en andere vrijwilligers begeleid je mensen om veilig te leren fietsen op straat. Interesse? Meld je dan nu aan.
Lees verder

Gratis Bicky Burger tijdens Dag van de Jeugdbeweging
Op vrijdag 22 oktober viert de jeugd feest! Ben je lid of (oud-)leider van een jeugdvereniging? Ga dan op de Dag van de Jeugdbeweging in uniform naar school of het werk. De Jeugdraad trakteert, tussen 15u en 18u, alle jongeren in jeugduniform op een gratis Bicky Burger (lokalen Chiro Rosselaar).
Lees verder

Inleverbussen bib terug geopend
Lees verder