Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 oktober 2021

Gemeente Balen: Erfgoed lanceert reeks praatcafés

Erfgoed lanceert reeks praatcafés
Balen barst van de interessante erfgoedverhalen. Daarom lanceert de dienst erfgoed in het Oud Gemeentehuis een reeks gezellige praatcafés op vrijdagavond (22 okt, 19 nov, 17 dec en 21 jan), met telkens een ander thema. Iedereen welkom om mee te babbelen bij een lekker drankje. Gratis toegang.
Lees verder

Hulp nodig met de CovidSafe-app? Kom op de koffie bij PC-Café.
Heb je problemen met het installeren of de werking van de nieuwe CovidSafe-app? De begeleiders van het PC Café (Den Travoo) kunnen je hier op vrijdagvoormiddag gratis mee verder helpen. Maak een afspraak voor 'Op de koffie bij PC Café' via 014/68 71 93 of mail naar hensa.pccaffee@gmail.com.
Lees verder

Sfeerbeelden Fiesta Mundial 2021
Fiesta Mundial mag weer terugblikken op een geslaagd feestweekend. Het was een geslaagde editie boordevol muziek, dans en gezelligheid. Geniet mee van het sfeerverslag.
Lees verder

Scholen en jeugdverenigingen, schrijf in voor Operatie Proper!
Kies je als school of jeugdvereniging voor een propere buurt? Schrijf je dan uiterlijk 31 oktober in voor Operatie Proper! Je krijg er niet alleen een propere leefomgeving voor terug, maar ook een mooie financiële beloning.
Lees verder

Vacature Baldemore: deskundige Huis van het Kind
Gemeente Mol zoekt voor het Huis van het Kind Baldemore een 'deskundige Huis van het Kind' (deeltijds (80%), contractueel, bepaalde duur, niveau B). Interesse? Solliciteer dan uiterlijk 3 oktober 2021 via het online sollicitatieformulier van de gemeente Mol.
Lees verder