Doorgaan naar hoofdcontent

Gal Gadot vroeg zelf om loonsverhoging bij ‘Wonder Woman 1984': “Ik was bereid om op te stappen”

HLN
Gal Gadot vroeg zelf om loonsverhoging bij 'Wonder Woman 1984': "Ik was bereid om op te stappen"
Gal Gadot (36) heeft om een loonsverhoging gevraagd voordat ze wou meedoen aan de tweede 'Wonder Woman'-film. Dat onthulde de Israëlische actrice in een interview met ELLE. "Ik was bereid om op te stappen als ik niet eerlijk werd betaald."
Lees verder

Queen Elizabeth moet trip naar Noord-Ierland afzeggen wegens gezondheidsproblemen
De Britse Queen Elizabeth (95) heeft een tripje naar Noord-Ierland moeten afzeggen vanwege haar gezondheid. Dat weet de lokale pers.
Lees verder

CEO Paul Lembrechts stapt op bij noodlijdende modegroep FNG uit onvrede over verloning
Paul Lembrechts heeft zijn ontslag aangekondigd bij de noodlijdende retailgroep FNG, het vroegere moederbedrijf van de failliete schoenenketen Brantano. Hij deed dat op het einde van een algemene vergadering waarin de aandeelhouders een voorstel over zijn verloning wegstemden.
Lees verder

Amsterdammer die maandenlang moord op Nederlandse premier Rutte besprak: "Ik weet niet wat me bezielde"
Yavuz O. (22) uit Amsterdam chatte maandenlang in het openbaar over het vermoorden van Nederlandse politici en premier Mark Rutte in het bijzonder. "Als ik een wapen had gehad, had ik het gedaan", zei hij daarover in een verhoor tegen de politie. "Ik weet niet wat me bezielde", klonk het vandaag dan weer in de rechtbank in Den Haag.
Lees verder

Britney werd niet als eerste opgesloten: de lange en gruwelijke geschiedenis van de familie Spears
Over Britney Spears (39) en haar bewindvoering is al heel wat inkt gevloeid. In de kleine Amerikaanse stad Kentwood, waar de zangeres opgroeide en vandaag nog verschillende familieleden wonen, wordt de zaak met argusogen opgevolgd. Al houdt iedereen met de naam Spears zich daar dezer dagen vooral schuil: volgens de oom en tante van de zangeres is de familiegeschiedenis 'allesverklarend' en is Britney's situatie niet meer dan een herhaling van eerdere gruwel. "Ik ben helemaal niet verrast door wat Jamie zijn dochter heeft aangedaan."
Lees verder

Sandra Bekkari's favoriete herfstrecepten: "Mijn lasagne is een gezondere versie van het klassieke recept"
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag staat er lasagne op het menu.
Lees verder

Duur, duurder, duurst: de Kardashian-trouwringen door de jaren heen
Afgelopen zondag werd Kourtney Kardashian (42) ten huwelijk gevraagd door haar vriend Travis Barker (45). Het aanzoek ging gepaard met honderden rode rozen en een gigantische verlovingsring. Geschatte waarde: een slordige 1 miljoen dollar (een dikke 860.000 euro). En dat is nog niet eens de duurste verlovingsring bij de Kardashian-zussen. Een overzicht van hun blingbling.
Lees verder

POLL. Ben jij een voorstander van ouderschapsverlof voor je puppy of kitten, ofwel 'pawternity leave'?
'Pawternity leave': ouderschapsverlof wanneer je een puppy, kitten of eender welk klein diertje in huis haalt. Even tijd om je nieuwe huisdier te helpen om zich te settelen, of om de band tussen huisdier en eigenaar beter te ontwikkelen. Ook kunnen tijdens die betaalde afwezigheid spuitjes bij de dierenarts geregeld worden en kan het huisdier wennen aan vaste routines. Steeds meer bedrijven in de VS en in de UK passen het reeds toe. Nuttig of niet?
Lees verder

Elisabet uit 'De Mol' is bevallen van dochtertje
De voormalige 'Mol' Elisabet Haesevoets (35) is opnieuw mama geworden. Ze beviel gisteren van een meisje met de naam 'Charlize'.
Lees verder

Belgische voetbalsupporters maken het wel vaker te bont
De Belgische voetbalfans stonden te wachten om terug naar het stadion te komen. Maar sinds dat weer mag, lieten ze zich niet altijd van hun fraaiste kant zien.
Lees verder

Vanavond Benfica-Bayern op VTM2: kan Vertonghen Lewandowski deze keer wél afstoppen, of staat hem wéér een afgang te wachten?
Velen hebben het geprobeerd, weinigen zijn erin geslaagd: Robert Lewandowski (33) afstoppen. Hoe doé je dat? Vanavond mag Jan Vertonghen, dat in de Champions League met Benfica Bayern München (LIVE vanaf 20.35 uur op VTM2 te bekijken) ontvangt, nog eens een poging ondernemen. De laatste keer dat de Rode Duivel Lewandowski in de ogen keek, kreeg hij een... 2-7 om de oren. "Ik voel me beschaamd hier te staan", klonk het twee jaar geleden, toen Tottenham een historisch pak slaag kreeg. Benieuwd of het vanavond anders loopt.
Lees verder

Oud-voetballer Stéphane Demol betrapt zonder alcoholslot: "Ik wou die dag enkel mijn vader helpen"
Oud-profvoetballer en trainer Stéphane Demol (55) is veroordeeld tot een stevige boete en lang rijverbod nadat hij betrapt werd door de politie terwijl hij zonder opgelegd alcoholslot reed. Hij stond voor de vijfde keer voor de politierechter.
Lees verder

Pastoor van Arendonk verdacht van aanranding drie meerderjarige kwetsbare personen
Pastoor L.V. (58) uit Arendonk wordt verdacht van de aanranding van minstens drie meerderjarige kwetsbare personen. De man werd woensdag voor de onderzoeksrechter geleid die hem onder heel strenge voorwaarden heeft vrijgelaten. De geruchten deden al langere tijd de ronden in het dorp.
Lees verder

"Die uitleg? Bullshit. Guardiola wilde Kompany een pleziertje doen": ons HLN Sportcast-panel gelooft niet dat RSCA-coach grootse tips gaf over Club
Merkwaardige uitspraak van Pep Guardiola gisteren na de 1-5-zege in Brugge. Vincent Kompany zou de City-coach goeie tips hebben gegeven over Club. In een nieuwe HLN Sportcast lachen analist Marc Degryse en Champions League-addict Gilles Mbiye Beya die uitspraak weg.
Lees verder

Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na City-bolwassing: "De komende dagen gewoon plezier maken"
De 1-5-bolwassing van Club tegen City hoeft mentaal niet lang na te zinderen. Dat vindt de Nederlandse voetbalanalist Mario Been, die zich destijds in 2011 als coach van Genk in de CL overklast zag op bezoek bij Chelsea en Valencia: "Wie het kwaliteitsverschil met City niet inziet, heeft een probleem. Als Club thuis met 1-5 zou verliezen van Cercle, dán moeten ze erover nadenken."
Lees verder

Dossier versoepeling abortuswet zit niet in de koelkast, verzekert PS
Het wetenschappelijk comité dat instaat voor de evaluatie van de huidige abortuswet werkt naarstig verder. Dat laat regeringspartij PS weten nadat premier Alexander De Croo woensdag in de Kamer ondervraagd werd over de kwestie.
Lees verder

Russische actrice na filmopnames in de ruimte: "We moeten opnieuw leren lopen"
De Russische filmcrew die als eerste een ruimtefilm ook echt in de ruimte opnam is weer teruggekeerd van het ruimtestation ISS. Nu ze intussen ook opnieuw een paar dagen met beide voetjes op de grond hebben gestaan, delen ze hun ervaringen met de Russische pers.
Lees verder

Poetin stuurt zijn kat naar klimaattop in Glasgow
De Russische president Vladimir Poetin zal niet aanwezig zijn op de klimaattop COP26 in Glasgow. Dat heeft het Kremlin woensdag bekendgemaakt. Dat benadrukte wel dat de klimaatzaak een "prioriteit" is voor Rusland.
Lees verder

Monniken Rochefort halen slag thuis: kalkreus gaat geen water oppompen uit bron waarmee trappistenbier gebrouwen wordt
Liefhebbers van het trappistenbier van Rochefort mogen een zucht van opluchting slaken. Kalkreus Lhoist ziet definitief af van het oppompen van water uit de bron Tridaine, waarmee het bekende trappistenbier gebrouwen wordt. Het bedrijf verzet zich niet tegen het arrest van het hof van beroep in Luik van 11 mei. Dat gaf de monniken van de abdij van Rochefort gelijk, die hun burgerrechten op de bron van Tridaine erkend wilden zien.
Lees verder

Club Brugge en Manchester City reageren met afschuw op nieuws over aanval fan: "Geschokt en bedroefd"
Zowel Club Brugge als Manchester City hebben in een officiële mededeling geschokt gereageerd op de agressie in de richting van een supporter van Manchester City, na de Champions Leaguewedstrijd van dinsdagavond in Brugge. Een 63-jarige man werd aangevallen op een parkeerplaats en verkeert in levensgevaar. Vijf personen zijn inmiddels opgepakt.
Lees verder