Doorgaan naar hoofdcontent

Dit is de reden waarom Emily Ratajkowski zich niet eerder uitsprak over ongepast gedrag Robin Thicke

HLN
Dit is de reden waarom Emily Ratajkowski zich niet eerder uitsprak over ongepast gedrag Robin Thicke
Het wereldberoemde model Emily Ratajkowski (30) beschuldigde vorige week Robin Thinke (44) van ongepast gedrag in haar boek 'My Body'. Tijdens de opnames van de videoclip 'Blurred Lines' in 2013 zou de zanger haar borsten zonder toestemming hebben vastgenomen. Nu komt ze naar buiten met de reden waarom ze het voorval niet eerder bekendmaakte.
Lees verder

Hoge Gezondheidsraad adviseert positief over simultane vaccinaties
De Hoge Gezondheidsraad (HGR) adviseert dat simultane vaccinatie tegen Covid-19 en seizoensgriep kan. Ook simultaan vaccineren met andere vaccins dan seizoensgriep-vaccins is mogelijk. Het advies gaat ook op voor jongeren, al benadrukt de HGR eveneens dat bij hen steeds voorrang gegeven moet worden aan het basisvaccinatieschema.
Lees verder

Ploegmaat Rode Duivel Trossard opgepakt in aanrandingszaak
Een speler van Premier Leagueclub Brighton & Hove Albion is gisterenmorgen een tijd door de politie opgepakt op verdenking van aanranding van een vrouw. Inmiddels is hij op borg weer vrij.
Lees verder

Noord-Korea lijkt grenzen te openen voor humanitaire hulp tijdens coronapandemie
Noord-Korea lijkt internationale hulp te aanvaarden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De WHO meldt vandaag in hun wekelijks rapport dat ze medische benodigdheden zenden naar Noord-Korea naar aanleiding van de coronapandemie. Dit is mogelijks een teken dat Noord-Korea zijn strenge grenssluiting voor het eerst versoepelt om hulp van buitenaf te ontvangen.
Lees verder

Anderlecht eert Raymond Goethals, die vandaag 100 zou geworden zijn, met komst reus 'Raimundo'
Raymond Goethals, de iconische Brusselse voetbalcoach, zou vandaag 100 jaar geworden zijn. Als eerbetoon voor die verjaardag haalde Anderlecht 'Raimundo', een reus van vier meter die Goethals voorstelt, naar het Lotto Park.
Lees verder

Duitsland en Denemarken repatriëren IS-vrouwen en kinderen uit Syrië
Duitsland heeft acht vrouwen uit het noorden van Syrië gerepatrieerd. Het achttal was lid van de jihadistische terreurgroep Islamistische Staat (IS). Ook 23 kinderen werden teruggehaald tijdens de grootschalige operatie. Dat meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.
Lees verder

1 op de 10 denkt hulp nodig te hebben voor psychische problemen, maar zoekt die niet. "Ze lossen het liever zelf op, hebben te weinig tijd of zijn sceptisch"
Momenteel is de tiendaagse van Geestelijke Gezondheid bezig, een initiatief dat aandacht vraagt voor het mentale welzijn van de bevolking. En dat is nodig, want volgens een nieuw onderzoek van UAntwerpen ervaren heel wat mensen met psychische noden drempels in het zoeken of verkrijgen van hulp. "Een vierde vermeldde de kostprijs als drempel en een tiende maakte zich zorgen om het taboe dat vaak gepaard gaat met psychische problemen."
Lees verder

Volgens Martínez zal talent in België "nooit stoppen": "Rode Duivels kunnen komende zeven jaar nog een groot toernooi winnen"
De Rode Duivels hopen vanavond tegen Frankrijk de deur richting de finale van de Nations League open te beuken. Bondscoach Roberto Martínez blikte in een uitgebreid gesprek met Gilles De Bilde met vertrouwen vooruit. Niet alleen naar het weerzien met de Fransen, maar ook naar de verdere toekomst. Daarnaast ging de bondscoach ook thema's als Eden Hazard en de defensie niet uit de weg. "Er zijn zorgen over het feit dat jonge spelers niet spelen bij hun clubs."
Lees verder

Football Talk. KV Kortrijk verliest eerste match zonder Elsner
KV Kortrijk heeft hun eerste wedstrijd zonder Luka Elsner op de bank als hoofdcoach, niet winnend kunnen afsluiten. De Kerels verloren een oefenpartij in en tegen het Franse Valenciennes met 3-2. Het onverwachte vertrek van coach Elsner sloeg in als een bom in Kortrijk, maar toch leken de West-Vlamingen niet aangeslagen op het veld. Bilal Messaoudi - die zijn eerste wedstrijd voor KVK speelde - strafte na 22 minuten spelen, mistasten in de defensie van Valenciennes af. Iets na het halfuur hingen de bordjes opnieuw gelijk. Outarra verraste KVK-goalie Delle met een heerlijk afstandsschot.
Lees verder

Boete en rijverbod voor Ibrahima Seck (SV Zulte Waregem) na vluchtmisdrijf in Waregem: "Held op het terrein, maar niet in het verkeer"
De Senegalese voetballer van SV Zulte Waregem Ibrahima Seck (32) heeft donderdag van de politierechtbank in Kortrijk een boete van 800 euro en een rijverbod van 15 dagen gekregen wegens vluchtmisdrijf.
Lees verder

Oekraïense president Zelenski laat parlementsvoorzitter ontslaan
Na een geschil met de Oekraïense president Volodymyr Zelenski heeft het Oekraïense parlement in Kiev parlementsvoorzitter Dmytro Razumkov ontslagen. De prominente politicus wordt beschouwd als een mogelijke concurrent voor Zelenski bij de presidentsverkiezingen van 2024.
Lees verder

Tweevoudig olympisch kampioene Thiam stilaan weer klaar voor trainingen én nieuwe doelen: "Het belangrijkste is het WK"
Zevenkampster Nafi Thiam zal zich het komende jaar focussen op het wereldkampioenschap atletiek in de VS. Dat vertelde ze donderdag op de voorstelling van haar nieuwe sponsor op de Zoute Grand Prix in Knokke-Heist. Thiam plant om eind oktober haar trainingen opnieuw te hervatten.
Lees verder

Bekende gorilla uit selfie die de wereld rondging, sterft in armen van verzorger
'Gewoon een dag op kantoor', titelden rangers van het Virungapark in Congo in april 2019 hun hilarische selfie. Daarop poseerden twee berggorilla's samen met hen, nonchalant rechtopstaand. Een van die gorilla's was Ndakasi. Wás helaas, want een van 's werelds beroemdste apen is niet meer. Ndakasi stierf in de armen van de verzorger die zich over haar ontfermde, toen ze als baby wees werd in 2007.
Lees verder

Kleurinspiratie: dit zijn de mooiste najaarstinten van 2021
Hoera, de herfst staat voor de deur en dat betekent dat we de kleuren van het najaar weer in huis mogen halen. Wil je jouw interieur herfstproof maken? Laat je inspireren door de mooiste najaarstinten van 2021 volgens vtwonen.
Lees verder

"Zorgt het voor betere seks?" De erotische lofzang: seksuologe Chloé De Bie beantwoordt prangende vragen over kreunen
Kreunen. Niet als in droevig jammeren, of de uitdrukking van opgestapelde frustratie. Nee, als in een uiting van seksueel genot. Voor de ene is het een absolute must tussen de lakens, de ander houdt de lippen liever stijf op elkaar. Klinisch seksuologe Chloé De Bie geeft duiding bij de erotische lofzang en beantwoordt vijf vragen over kreunen. "Veel vrouwen stoppen op hun hoogtepunt met geluid te maken."
Lees verder

Andy Murray hangt trouwring aan stinkende schoenen en raakt alles kwijt: "Ik sta er thuis nu slecht op"
Andy Murray heeft een probleem. De voormalig nummer 1 van de wereld meldde in een videoboodschap op Instagram dat zijn schoenen zijn gestolen. Aan één van die schoenen zat bovendien zijn trouwring vast.
Lees verder

LIVE (20u45). Vercauteren zet Duivels op scherp: "Dit is een fantastische generatie, die niets wint"
• Halve finale Nations League • Juventus Stadium (20u45) • Ref: Daniel Siebert (DUI) • Wedstrijd LIVE te bekijken op VTM
Lees verder

Goed nieuws voor wie nog op reis wil: Frankrijk, Spanje en Italië steeds groener op coronakaart
Vakantielanden Frankrijk, Spanje en Italië kleuren een stuk groener op de nieuwe coronakaart van het Europese Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Ook ons land doet het beter dan vorige week: Brussel is niet langer donkerrood, maar gewoon rood.
Lees verder

HET DEBAT. Is het VTM-programma 'Ik wil een kind' ethisch verantwoord?
In het gloednieuwe VTM-programma 'Ik wil een kind' gaat de zender op zoek naar singles of koppels die graag een kind willen, maar er geen kunnen krijgen en dus op zoek zijn naar een andere alleenstaande of een koppel om een kind mee op de wereld te zetten en dat kind op te voeden. Wat denk jij? Is het VTM-programma 'Ik wil een kind' ethisch verantwoord? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat experts en politici ervan vinden.
Lees verder

Actrice Lena Dunham reageert op gemene opmerkingen bij huwelijksfoto: "Het is gewoon niet grappig"
'Girls'-actrice Lena Dunham (35) heeft gereageerd op de vele kwetsende opmerkingen, die werden geplaatst bij haar trouwfoto op Instagram. "Wanneer zullen we leren om te stoppen met het gelijktrekken van dunheid met gezondheid en geluk?", vraagt ze zich luidop af.
Lees verder