Doorgaan naar hoofdcontent

30.000 deelnemers op herfsteditie Antwerp 10 miles

HLN
30.000 deelnemers op herfsteditie Antwerp 10 miles
De AG Antwerp 10 Miles van 2020 is anderhalf jaar later eindelijk van start gegaan. De eerste van vier golven is zopas vertrokken. Met de Short en Alpro Kids Run erbij bezetten vandaag maar liefst 31.000 sportievelingen linker- én rechteroever vandaag.
Lees verder

Verkoopcijfers R. Kelly 500 procent gestegen sinds veroordeling
De verkoopcijfers van zanger R. Kelly (54) zijn flink gestegen sinds hij schuldig is bevonden aan mensenhandel. Volgens Rolling Stone is zijn albumverkoop sinds de uitspraak op 27 september ruim 500 procent omhoog gegaan. Ook de streamingcijfers laten een groei zien, aldus het Amerikaanse muziekblad.
Lees verder

CELEBS 24/7. Strike a pose met Madonna en Victoria Beckham straalt in haar lange jurk
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Gefrustreerde Hamilton moet leidersplaats in WK-stand aan Verstappen laten, Bottas wint GP Turkije
Max Verstappen is opnieuw WK-leider in de Formule 1. De Nederlander werd tweede in de GP van Turkije, die gewonnen werd door Valtteri Bottas. Een gefrustreerde Lewis Hamilton eindigde pas als vijfde.
Lees verder

Hij zit niet hélemaal stil tijdens break: Wout van Aert liep mee in Antwerp 10 miles
"Hij is toe aan een lange 'break'", vertelde coach Marc Lamberts na Parijs-Roubaix in onze krant. Zo zal Wout van Aert pas over een week of 8, 9 het veld induiken voor de crosswinter. Nu is het tijd voor reizen, genieten van vrouw en kind, lekker niks doen. Maar dat wil niet zeggen dat Van Aert tijdens zijn vakantie hélemaal stilzit.
Lees verder

Hulde voor Linterse tiener die in 1942 Joodse familie laatste teken van leven bezorgde
In Linter is op zondag een eerbetoon gebracht aan Jeanne Roosen, die in 1942 een gevonden briefkaart op de post deed en zo de Antwerpse Joodse familie Iarchy een laatste bericht van hun gedeporteerde vader en echtgenoot bracht.
Lees verder

LIVE. Geen goals in eerste helft: Saelemaekers treft de lat, Courtois voorkomt vlak voor rust doelpunt Chiesa
• Aftrap: 15u • Kleine finale Nations League • Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn er niet meer bij voor de Rode Duivels • Wedstrijd live te bekijken op VTM
Lees verder

Jules Hanot schrijft een brief aan An Lemmens: "Ik beschouwde je als een tijdelijk fenomeen, maar je bent er, gelukkig, nog"
In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot tv-gezicht An Lemmens, die momenteel te zien is in 'Belgium's Got Talent'. "Je hoeft je heus niets aan te trekken van jaloerse kwatongen die je een 'verwende strekendiva' durven te noemen."
Lees verder

Dode en veertien gewonden bij schietpartij in bar in VS
Bij een schietpartij in een bar in St. Paul, in de Amerikaanse staat Minnesota, zijn één dode en veertien gewonden gevallen.
Lees verder

Kim Kardashian vroeg tips van komieken voor 'Saturday Night Life'
Kim Kardashian (40) heeft hulp ingeroepen van een aantal grote Amerikaanse komieken voor haar debuut als gastpresentator bij de Amerikaanse sketchshow 'Saturday Night Life'. De realityster zou gebeld hebben met Dave Chappelle, Ellen DeGeneres, Amy Schumer en James Corden. Dat meldt TMZ.
Lees verder

COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: "Ik post een citaatje op Instagram, zodat mijn crush weet dat ik gevat ben"
Deze week herdenkt de 33-jarige single Hanne, het alter ego van Sara Leemans, haar geliefde MSN-acccount. Herkenbaar voor elke millennial. "Je schermnaam was echt een hint naar je toenmalige crush, zodat die je zou aanspreken. Maar dat deed die uiteindelijk nooit."
Lees verder

LIVE. Rode Duivels in de penarie nadat Berardi de Italiaanse voorsprong verdubbelt
• Aftrap: 15u • Kleine finale Nations League • Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn er niet meer bij voor de Rode Duivels • Wedstrijd live te bekijken op VTM
Lees verder

Frankrijk verscherpt grenscontroles: Mahdi pleit voor Europese aanpak
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) pleit zondag opnieuw voor correcte grensprocedures en sterke Europese grenzen. Hij doet dat naar aanleiding van uitspraken van de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin. Die kondigde dit weekend aan dat Frankrijk de grenscontroles aan de grens met België gaat verscherpen.
Lees verder

Zwaarste Europese pompoen komt uit Toscane, op één na zwaarste uit België
De zwaarste pompoen van Europa komt uit het Italiaanse Toscane. Bij het Europese kampioenschap klokte het Italiaanse zwaargewicht af op 1.217,5 kilogram. Het zilver ging naar de Belg Mario Vangeel, wiens pompoen 1.106,5 kilogram in de weegschaal legde. Dat heeft de organisatie van het EK in het Duitse Ludwigsburg zondag bekendgemaakt.
Lees verder

"Het was helemaal geen moeilijke beslissing": Gefrustreerde Hamilton moet leidersplaats in WK-stand aan Verstappen laten, Bottas wint GP Turkije
Max Verstappen is opnieuw WK-leider in de Formule 1. De Nederlander werd tweede in de GP van Turkije, die gewonnen werd door Valtteri Bottas. Een gefrustreerde Lewis Hamilton eindigde pas als vijfde.
Lees verder

Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit
Het moest het toernooi worden van het eerherstel na dat teleurstellende EK, maar na Frankrijk ging het ook tegen Italië mis. Minder pijnlijk dan donderdag, maar daarom niet minder ontluisterend. Al moet gezegd dat er werkelijk niéts meezat. Lichtpuntje: de goal van De Ketelaere (2-1). Maar toch: snel vergeten, deze 'Final Four' van de Nations League. Eén troost: een bronzen verliezersmedaille hoeft niet opgehaald. Vanavond spelen Spanje en Frankrijk om het goud - match die om 20u45 live op VTM te zien is.
Lees verder

Deze week in 'Familie': Iris is niet goed bezig en een nieuw personage doet haar intrede
Deze week staat er weer heel wat te gebeuren in 'Familie'. We beginnen al meteen met de introductie van een nieuw personage Kato, een zeer goede vriendin van Louise (Charlotte Sieben). Zij hebben samen een hele tijd opgetrokken tijdens hun wereldreis.
Lees verder

Ook dat nog: Rode Duivels dreigen na ruim drie jaar leiding op FIFA-ranking kwijt te spelen
De nederlagen tegen Frankrijk en Italië kunnen een vervelend staartje krijgen voor de Rode Duivels. Als Brazilië haar komende twee WK-kwalificatiewedstrijden (vandaag om 23u tegen Colombia en vrijdag tegen Uruguay) wint, wordt de Seleção de nieuwe nummer één op de FIFA-ranking.
Lees verder

Geen Belgisch succes: Stuyven en Dewulf moeten in Parijs-Tours de duimen leggen voor Démare
Arnaud Démare (Groupama-FDJ) heeft Parijs-Tours gewonnen, een Franse najaarskoers voor de ProSeries. Na 212 kilometer tussen Chartres en Tours klopte de Fransman in de sprint van een kopgroep van vier onder meer de Belgen Jasper Stuyven en Stan Dewulf.
Lees verder

De Bruyne scherp: "Wij zijn 'maar' België. Landen als Italië en Frankrijk hebben 22 toppers, wij niet"
Kevin De Bruyne viel in tegen Italië, maar ook hij kon niet verhinderen dat de Rode Duivels een tweede opeenvolgende nederlaag leden. Na afloop gaf hij een toch wel opvallend interview.
Lees verder