Doorgaan naar hoofdcontent

Vrouw Justin Bieber drukt gerucht over mishandeling de kop in

HLN
Vrouw Justin Bieber drukt gerucht over mishandeling de kop in
Hailey Bieber ontkent dat haar echtgenoot Justin Bieber haar zou mishandelen. De 27-jarige Canadees zorgt juist ontzettend goed voor zijn vrouw. Dat vertelt het 24-jarige fotomodel in de podcast van zangeres Demi Lovato (29).
Lees verder

LIVE. Kan Antwerp de drie punten thuis houden tegen Seraing?
• Jupiler Pro League • Bosuilstadion • Jupiler Pro League • Seraing heeft 9 punten, Antwerp heeft er 8
Lees verder

LIVE. Ronaldo laat de 1-2 liggen: Fabianski pakt uit met een schitterende redding
• Speeldag 5 Premier League • Olympic Stadium • Aftrap: 15 uur • Ronaldo opnieuw trefzeker
Lees verder

Stijging vaccinatie-afspraken in Italië na verplichte coronapas voor werknemers
In Italië is het aantal afspraken voor een eerste dosis van het vaccin tegen het coronavaccin de hoogte in geschoten. De regering besliste eerder deze week dat alle werknemers verplicht een coronapas moeten kunnen voorleggen.
Lees verder

Liam Everts debuteert in MX2 met dertiende plek, Jago Geerts valt net naast podium
Liam Everts, zoon van tienvoudig wereldkampioen Stefan Everts, eindigde bij zijn debuut in de MX2 op een dertiende plek. De zege ging naar de Fransman Tom Vialle. Jago Geerts viel net naast het podium.
Lees verder

Vice-Praeses Politeia na nachtje uit in Overpoort pas 13 uur later zwaargewond op straat gevonden
Dali van Buynder, vice-praeses van studentenclub Politeia in Gent, is zaterdagnamiddag na een nachtje uit met een grote hoofdwonde op straat gevonden. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Lees verder

Vice-praeses studentenclub na nachtje uit in Overpoort pas 13 uur later zwaargewond op straat gevonden: "Wie iets gezien heeft, laat ons iets weten"
Dali van Buynder, vice-praeses van studentenclub Politeia in Gent, is zaterdagnamiddag na een nachtje uit met een grote hoofdwonde op straat gevonden. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Lees verder

Anuna De Wever krijgt wind van voren nadat ze Gert Verhulst "oude witte hetero man" noemt
Klimaatactivist Anuna De Wever ligt op sociale media onder vuur na een uithaal naar Gert Verhulst. Ze noemde hem "een oude witte hetero man die de klimaatcrisis compleet minimaliseert en een mening geeft over iets waar hij totaal géén kennis over heeft". Dat viel niet goed, onder meer bij Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V). En hij wond er geen doekjes om.
Lees verder

Chinees vastgoedbedrijf met 260 miljard euro schuld in financiële problemen: vrees voor domino-effect
De wankelende Chinese vastgoedontwikkelaar Evergrande betaalt schuldeisers terug met vastgoed. Het bedrijf meldt op de Chinese app WeChat dat investeerders nu kunnen kiezen voor afgeprijsd onroerend goed in plaats van geld, meldt persagentschap Bloomberg. Het zou gaan om appartementen, kantoren, winkelruimte of parkeergarages. Daarop zou Evergrande kortingen geven tot wel 50 procent. Evergrande verkeert al geruime tijd in grote financiële problemen.
Lees verder

COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: "Er zijn meer dingen in het leven dan je beleggingsapp, Frederik"
Sara Leemans van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en gênante, maar vooral erg herkenbare situaties uit het echte leven. Als Hanne een autosticker van het Apple-logo ziet, fronst ze de wenkbrauwen. "Ik vraag me af waarom mensen altijd de noodzaak voelen zich te identificeren met merken, producten of bedrijven waar ze grote fan van zijn."
Lees verder

LIVE. Goud voor Wout? Van Aert gaat als komeet van start, Remco Evenepoel zit in hotseat
Van het zand op het Noordzeestrand in Knokke-Heist tot 't Zand in Brugge. 43,3 kilometer knallen tegen de tijd, daar opent het 100ste WK wielrennen mee. Wie rijdt naar de regenboogtrui tijdrijden? Met Remco Evenepoel (start om 15u07) en Wout van Aert (start om 16u04) heeft ons land twee favorieten voor de medailles. Kunnen ze Filippo Ganna en Stefan Küng ook van goud houden? U volgt alle actie live op deze pagina!
Lees verder

LIVE. Daar is Antwerp een eerste keer: Nainggolan ziet prima schot gered door Seraing-doelman Dietsch
• Jupiler Pro League • Bosuilstadion • Jupiler Pro League • Seraing heeft 9 punten, Antwerp heeft er 8
Lees verder

LIVE. GOAL! Ook Tielemans deelt een assist uit en zet Leicester op weg naar de aansluitingstreffer
• Speeldag 5 Premier League • Amex Stadium • Aftrap: 15 uur • Trossard en Tielemans aan de aftrap, Castagne op de bank
Lees verder

Racing Genk dankt opnieuw Onuachu, die tal van roemrijke spitsen achter zich laat
Paul Onuachu opnieuw van goudwaarde. Nadat hij zich donderdag in de Europa League met zijn 50ste goal de Genkse geschiedenisboeken intrapte - enkel Wesley Sonck bereikte die mijlpaal sneller voor de Limburgers -, was de Nigeriaan vandaag ook cruciaal in de match tegen STVV.
Lees verder

KOERS KORT. Jakobsen sprint naar zege in Gooikse Pijl - Tony Martin hangt na het WK fiets aan de haak
Fabio Jakobsen heeft Gooikse Pijl gewonnen. De sprinter van Deceuninck-Quick.Step was met overmacht de beste in de massasprint na 199 kilometer tussen Halle en Gooik. Jakobsen klopte zijn Nederlandse landgenoot Danny van Poppel en onze landgenoot Jordi Meeus.
Lees verder

LIVE. Antwerp en Seraing gaan rusten bij 0-0, beste kansen waren voor de thuisploeg
• Jupiler Pro League • Bosuilstadion • Jupiler Pro League • Seraing heeft 9 punten, Antwerp heeft er 8
Lees verder

Van twijfelaars tot de categorie Ingeborg: wetenschappers zien zeven categorieën vaccinweigeraars
"Mensen die de keuze maken om andere mensen in gevaar te brengen." Alexander De Croo was vrijdag scherp voor wie vandaag nog altijd geen prik haalde. De vaccinweigeraars liggen onder vuur. Maar wie zijn die mensen? Een diverse groep, zo blijkt, grofweg op te delen in 7 subgroepen. Gaande van twijfelaars tot terecht ongerusten en de categorie Ingeborg.
Lees verder

Nét niet! Ganna houdt Van Aert na secondenspel van wereldtitel tijdrijden, Evenepoel grijpt brons
Twee medailles, maar de oppergaai ontbreekt. Filippo Ganna heeft zichzelf als wereldkampioen tijdrijden opgevolgd. De Italiaan was tussen Knokke-Heist en Brugge een zucht - 5 seconden - sneller dan Wout van Aert. Remco Evenepoel was een knappe derde.
Lees verder

Amy uit 'K2 zoekt K3' blikt terug op moeilijke jeugd: "Ik heb al zeven jaar geen contact meer met m'n mama en broers"
"We hadden echt een bepaald gevoel bij haar, en zagen ons al samen in de auto zitten." En dus kozen Hanne (27) en Marthe (25) in de tweede liveshow van 'K2 Zoekt K3' ervoor om hun allereerste wildcard uit te delen aan Amy Courtens (25). Een zingende ex-miss met een levensverhaal dat doet denken aan Assepoester. "Ik ben op mijn achttiende alleen gaan wonen, en sindsdien heb ik geen contact meer met met mijn mama en twee broers."
Lees verder

Trossard en Tielemans delen elk een assist uit, Brighton trekt aan het langste eind tegen Leicester
Brighton & Hove Albion heeft een 2-1-zege geboekt tegen Leicester City. De twee Belgen die aan de aftrap verschenen, Trossard en Tielemans, eisten met elk een assist allebei een hoofdrol op. Brighton zet met deze zege zijn sterk seizoensbegin verder en draait verrassend mee in de bovenste regionen van de Premier League.
Lees verder