Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 september 2021

Stad Tongeren: Open prikdagen

Open prikdagen
Bent u niet ingegaan op uw uitnodiging voor vaccinatie of heeft u uw tweede prik gemist? Dan kunt u u tijdens de open prikdagen aanmelden bij het vaccinatiecentrum op De Motten. Kom vrij langs of reserveer een tijdslot via tel. 012 800 303 of planningvc@stadtongeren.be.
Lees verder

Ambiorix Run: voor de dappersten
Zaterdag 2 oktober wordt de achtste editie van de Ambiorix Run betwist. Enkel voor de dappersten, zeggen ze in Tongeren. En dat klopt wel een beetje: u loopt er op de wegen waar Ambiorix de Romeinen in de pan hakte.
Lees verder

Gratis namiddagsessies over "Starten met een eigen zaak na je vijftigste"
Ben je 50+ en kriebelt het om zelfstandige te worden? Je bent niet alleen! Alsmaar meer mensen kiezen om op oudere leeftijd een eigen zaak te beginnen. Maar bij het opstarten van een zaak is een grondige voorbereiding en goede informatie essentieel!
Lees verder

Uitnodiging voor derde prik coronavaccin
Extra kwetsbare patiƫnten krijgen vanaf 14 september een uitnodiging voor een extra dosis. De derde prik gebeurt met het Pfizer vaccin.
Lees verder

Hockeylessen
Wil jij ook graag starten met hockeylessen?
Lees verder

Shop & Win Fashionweekend
Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, tijdens het weekend van de klant, kan u in Tongeren terecht voor het Shop & Win Fashion weekend. Het hele weekend kan u uw aankopen terugwinnen in ambi.kado.
Lees verder