Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 7 september 2021

Stad Tongeren: Kermis

Kermis
De kermis in Tongeren start op zaterdag 11 september om 14.30 uur. Om 22 uur kunt u genieten van het vuurwerkspektakel op De Motten.
Lees verder

Bekendmaking van het openbaar onderzoek over het ontwerp van digitale atlas van de gerangschikte onbevaarbare waterlopen en de publieke grachten
Van 1 september tot en met 28 februari kunt u het ontwerp van de digitale atlas van gerangschikte onbevaarbare waterlopen en de publieke grachten inkijken en becommentariƫren op www.integraalwaterbeleid.be.
Lees verder

Heb jij interesse in autodelen?
Samen met Cambio peilt de stad Tongeren naar uw interesse. Bij voldoende interesse starten we ook in Tongeren een project autodelen op. Makkelijk toch? Een auto gebruiken enkel wanneer u hem nodig heeft?
Lees verder

Nieuwe buitenverlichting voor Tongerse Basiliek
De stad Tongeren vervangt haar accentverlichting op de Basiliek. De werken starten op 3 september en duren tot 10 september.
Lees verder

Kermisbraderie
Op zaterdag 18 september kan je in het centrum terecht voor de jaarlijkse kermisbraderie. De handelaars heten u welkom in de gezellige straten van het centrum. De braderie gaat door tussen 10.00 uur en 18.00 uur.
Lees verder

Sluitingsdagen OCMW- en stadsdiensten
Alle ocmw- en stadsdiensten zijn gesloten op donderdag 16 september (jaarmarkt kermis). Het recyclagepark is wel open van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur.
Lees verder