Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 4 september 2021

Stad Poperinge: Poperinge opent rouwregister voor overleden Henri d’Udekem d’Acoz

Stad Poperinge
Poperinge opent rouwregister voor overleden Henri d'Udekem d'Acoz
Het Poperingse stadsbestuur vernam vanmorgen het overlijden van haar oud-burgemeester Henri d'Udekem d'Acoz. De stad drukt haar medeleven uit aan de familie en opent een rouwregister.
Lees verder

Verkeershinder Flanders Tomorrow Tour
Op donderdagnamiddag 2 september vindt in Poperinge de eerste rit van de Flanders Tomorrow Tour plaats. Hierdoor zal in het stadscentrum en de omgeving van Reningelst lokale hinder zijn.
Lees verder

'Behaag je Tuin
Het college besliste eerder om in 2021 en 2022 deel te nemen aan de samenaankoop van plantgoed met de actie 'Behaag je Tuin', georganiseerd door het Regionaal Landschap Westhoek.
Lees verder

Herinrichting dorpskern Sint-Jan-ter-Biezen
De dorpskern van Sint-Jan-ter-Biezen zal worden gerenoveerd in 2 fasen.
Lees verder

Samenwerking tussen de woonzorgvoorzieningen van het OCMW van Poperinge en het OCMW van Heuvelland
In het besef dat de druk op de standalone huizen in de toekomst alleen nog maar zal toenemen, zijn beide besturen ervan overtuigd dat een (verregaande) samenwerking met naburige openbare voorzieningen noodzakelijk zal zijn.
Lees verder

Laatste kans voor eerste prik!
Weigerde je eerst je vaccinatie tegen covid of kwam je niet langs op het moment van je afspraak? Op zaterdag 18 september kan je je alsnog laten vaccineren. Je kan kiezen tussen het Pfizer en het Johnson&Johnson-vaccin.
Lees verder

Damesjeugdkoers Krombeke
Op zondag 5 september zorgt de wielerwedstrijd 'Damesjeugdkoers' voor lokale hinder op de baan Poperinge-Krombeke tussen 15u en 17u30.
Lees verder