Doorgaan naar hoofdcontent

Slachtoffer van R. Kelly legt uit waarom ze hem ooit verdedigde: “Hij vertelde ons exact wat we moesten zeggen”

HLN
Slachtoffer van R. Kelly legt uit waarom ze hem ooit verdedigde: "Hij vertelde ons exact wat we moesten zeggen"
Twee jaar geleden verdedigde Azriel Clary, één van de vele slachtoffers van R. Kelly (54), hem nog in een interview met Gayle King. Maar ondertussen keerde Clary zich tegen de Amerikaanse zanger. Deze week was de vrouw opnieuw te gast bij King en in hun gesprek legt ze uit waarom ze Kelly twee jaar geleden nog zo hardnekkig verdedigde.
Lees verder

SHOWBITS. Josje heeft grote plannen en James Cooke goes Voldemort
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

KOERS KORT. Valverde wint in Sicilië - Menten zorgt voor Belgische zege in Kroatië - Nieuw uurrecord bij de vrouwen
Alejandro Valverde heeft de derde etappe in de Ronde van Sicilië (Ita/2.1) gewonnen. De Spanjaard van Movistar maakte zijn rentree in deze rittenkoers na zijn valpartij in de Vuelta waarbij hij zijn sleutelbeen brak. Op de hellende aankomststrook toonde hij zich na 180 km in Caronia de snelste bergop voor Alessandro Covi (UAE Team Emirates) en Jhonatan Restrepo (Androni Giocattoli Sidermec). Hij is ook de nieuwe leider.
Lees verder

Rechter verhindert vaccinatieplicht voor tienduizenden Slovenen
Het constitutioneel hof van Slovenië heeft op de valreep de invoering geblokkeerd van een vaccinatieplicht voor overheidspersoneel. Ongeveer 31.000 ambtenaren, politiemensen en militairen moesten normaal gezien vanaf morgen kunnen aantonen dat ze gevaccineerd waren tegen het coronavirus of hersteld waren van een besmetting. Weigeraars riskeerden hun baan te verliezen.
Lees verder

Amerikaanse Senaat keurt begroting goed om "shutdown" af te wenden
De Amerikaanse Senaat heeft donderdag een tijdelijke begroting goedgekeurd om een "shutdown" van de federale overheidsdiensten te vermijden.
Lees verder

LIVE. Genk moet achtervolgen na vroege voorsprong Zagreb, Thorstvedt en Ito zorgen voor gevaar
• Tweede speeldag Europa League • Cegeka Arena • Genk won openingsduel van Rapid Wenen • Moet de Gouden Schoen naar Onuachu? "Hij heeft de grootste impact op een ploeg"
Lees verder

Frankrijk blokkeert gasprijzen tot 1 april wegens aanhoudende stijgingen
De gasprijzen in Frankrijk worden tot april geblokkeerd. Dat deelde de Franse premier Jean Castex vandaag mee. de aangekondigde prijsverhoging van 1 oktober gaat nog wel door.
Lees verder

Voetzoeker op doelman Trapp, vuurwerk op veld en rellen op hoofdtribune: Antwerp wacht monsterboete
Antwerp mag zich aan een fikse boete verwachten van UEFA. Bij de start van de tweede helft werd Kevin Trapp geraakt door een voetzoeker die uit het Antwerp-vak gegooid werd. De doelman ging neer en was heel even groggy. Hij kon de wedstrijd na verzorging uiteindelijk wel verderzetten. Bovendien gebruikten de fans bij aanvang van de wedstrijd pyrotechnisch materiaal wat verboden is door UEFA. Er wacht hen wellicht een boete van enkele tienduizenden euro.
Lees verder

CELEBS 24/7. Hailey Bieber blikt terug op haar trouwdag en Lady Gaga kondigt releasedatum van 'House Of Gucci' aan
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Lachaert vraagt "tien dagen sérieux" van Vivaldi-partners om begrotingsakkoord te sluiten
Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert dringt er bij de collega's van de Vivaldi-regering op aan om de rust te laten terugkeren en om tot een begrotingsakkoord te komen. "De partijvoorzitters hebben de voorbije weken kleur gegeven aan hun partij. Ik zou nu tien dagen sérieux willen vragen om tegen de State of the Union van 12 oktober een akkoord te sluiten", klonk het in 'Terzake'.
Lees verder

België geeft uit archieven gestolen documenten terug aan Frankrijk
Het Rijksarchief zal op dinsdag 5 oktober meer dan 550 documenten teruggeven aan Frankrijk, waaronder een brief van Lodewijk XIII uit de 17de eeuw. Deze documenten waren gestolen door een georganiseerde bende tussen 1980 en 2001 uit verschillende archieven, met name in het Nationaal Archief van Frankrijk en bij de Service historique de la Défense in Vincennes.
Lees verder

Kim Kardashian doneert 3000 dollar aan werkloze weduwe
Kim Kardashian (40) heeft eerder deze maand 3.000 dollar (zo'n 2.589 euro) gedoneerd aan een werkloze weduwe. De vrouw in kwestie verloor haar echtgenoot aan gevolgen van het coronavirus. Nadien werd ze bijna haar huis uitgezet nadat ze ook al haar baan verloor. De Amerikaanse realityster deed haar donatie via de GoFundMe-pagina van Angelia Cantrell.
Lees verder

Kim Kardashian doneert 3.000 dollar aan werkloze weduwe
Kim Kardashian (40) heeft eerder deze maand 3.000 dollar (zo'n 2.589 euro) gedoneerd aan een werkloze weduwe. De vrouw in kwestie verloor haar echtgenoot aan gevolgen van het coronavirus. Nadien werd ze bijna haar huis uitgezet nadat ze ook al haar baan verloor. De Amerikaanse realityster deed haar donatie via de GoFundMe-pagina van Angelia Cantrell.
Lees verder

Staf Coppens en zijn vrouw Monique blikken terug op hun Zweedse zomer: "Zwaarder dan we gedacht hadden"
Het einde van de Zweedse zomer is aangebroken voor de familie Coppens. Staf en Monique blikken terug op het onvergetelijke parcours dat ze hebben afgelegd. "We hebben nog ontzettend veel dromen."
Lees verder

LIVE. Genk krijgt het deksel net voor de rust op de neus: Petkovic verdubbelt de voorsprong vanop elf meter
• Tweede speeldag Europa League • Cegeka Arena • Genk won openingsduel van Rapid Wenen • Moet de Gouden Schoen naar Onuachu? "Hij heeft de grootste impact op een ploeg"
Lees verder

Politie kan 'free fight' tussen KRC Genk en Zagreb-supporters verijdelen
Op de Winterbeeklaan in Genk vond vanavond om 19.30 uur een confrontatie plaats tussen supporters van Zagreb en KRC Genk.
Lees verder

Europa League. Yorbe Vertessen scoort eerste Europese goal, Tielemans en Castagne onderuit tegen Warschau
Yorbe Vertessen heeft in de Europa League zijn eerste Europese doelpunt gemaakt. Hij hielp PSV als invaller aan een 1-4 zege bij Sturm Graz. Adnan Januzaj leverde een assist af bij Real Sociedad, dat 1-1 gelijkspeelde tegen Monaco.
Lees verder

FOTOREEKS. Wereldexpo in Dubai van start met spectaculaire ceremonie
Met een jaar vertraging is in Dubai de wereldtentoonstelling van 2020 van start gegaan. Er vond een spectaculaire openingsceremonie met vuurwerk en lichtspektakel plaats. Ook bekende artiesten als Andrea Bocelli en Ellie Goulding tekenden present.
Lees verder

Elise Mertens sneuvelt in achtste finales in Chicago
Elise Mertens (WTA-18 ) heeft zich niet voor de kwartfinales van het WTA-toernooi van Chicago kunnen plaatsen. De 25-jarige Limburgse verloor in de derde ronde in 1 uur en 24 minuten met 6-2 en 6-4 van de Amerikaanse Danielle Collins (WTA-28), die maandag in de eerste ronde ook al Kirsten Flipkens (WTA-35) uit het toernooi wipte.
Lees verder

Metejoor brengt volgende maand zijn debuutalbum uit
Metejoor heeft geweldig nieuws voor zijn fans. De zanger brengt volgende maand zijn debuutalbum 'Metejoor' uit. Dat maakte Joris van Rossem, de echte naam van de zanger, op donderdag bekend in 'De Cooke & Verhulst Show'. Daarnaast liet hij ook in preview de cover van zijn album zien.
Lees verder