Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 27 september 2021

Retie: Ga voor een regenwaterton met de groepsaankoop

Ga voor een regenwaterton met de groepsaankoop
Heb je een tuin die af en toe wel wat extra water kan gebruiken? Wil je de kostprijs van je waterfactuur drukken door minder kraantjeswater te gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje bij het aanbod van de groepsaankoop hemelwateropvang van de Kempense gemeenten en IOK.
Lees verder

Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!
Heb je renovatieplannen, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je gaan voor een lagere energiefactuur en een hoger comfort? Of wil je energie besparen, maar weet je niet hoe? De HUISdokter van het Energiehuis Kempen kan je gratis en onafhankelijk bijstaan.
Lees verder

Feest online mee met 100 jaar DE ARK: slotevent Klapzomer op 7 oktober
DE ARK viert 100 jaar! Tijd voor een feestje. Niet één stijf moment met smokings, maar wél een zomer vol hartverwarmende activiteiten: Klapzomer 2021. Klapzomer 2021 sluiten we af met een inspirerend debat over sociaal wonen en samenleving.
Lees verder

200 welzijnspartners ontmoeten elkaar tijdens netwerkmoment '10 jaar Baldemore'
Op donderdag 23 september verzamelden maar liefst 200 partners uit gezondheid en welzijn - gaande van maatschappelijk werkers sociale diensten, artsen, apothekers … tot partners in sociale economie - tijdens het netwerkmoment '10 jaar Baldemore'.
Lees verder