Doorgaan naar hoofdcontent

Real Madrid pakt pas in extremis de zege bij Inter, Hazard komt niet van de bank

HLN
Real Madrid pakt pas in extremis de zege bij Inter, Hazard komt niet van de bank
Real Madrid heeft met 0-1 gewonnen op het veld van Inter. Rodrygo scoorde pas in het slot het enige doelpunt van de wedstrijd. Eden Hazard kwam niet van de bank.
Lees verder

Manchester City houdt met wederoptredende De Bruyne de punten thuis in spektakelstuk tegen RB Leipzig: 6-3
Ene Christopher Nkunku, jeugdproduct van PSG, deed Manchester City drie keer schrikken. De Engelse kampioen had een nog straffer antwoord klaar: zes goals. Doelpuntenfestival. Kevin De Bruyne maakte zijn wederoptreden. Zonder band om de arm.
Lees verder

Manchester City houdt met wederoptredende De Bruyne de punten thuis in spektakelstuk tegen RB Leipzig: 5-3
Ene Christopher Nkunku, jeugdproduct van PSG, deed Manchester City drie keer schrikken. De Engelse kampioen had een nog straffer antwoord klaar: zes goals. Doelpuntenfestival. Kevin De Bruyne maakte zijn wederoptreden. Zonder band om de arm.
Lees verder

Liverpool trekt met 3-2-zege aan het langste eind tegen AC Milan, Origi tekent voor assist
Liverpool heeft AC Milan met 3-2 geklopt op de openingsspeeldag van de Champions League. The Reds kwamen vroeg op voorsprong, maar keken bij de rust alweer tegen een achterstand aan. Onder meer dankzij een assist van Origi hielden ze alsnog de drie punten thuis.
Lees verder

Atlético Madrid en Porto delen de punten in doelpuntenloos gelijkspel
Geen goals in het duel tussen Atlético Madrid en Porto. Beide clubs hielden elkaar in evenwicht in een scoreloos gelijkspel. Yannick Carrasco stond 90 minuten tussen de lijnen bij Atlético. In de slotfase kreeg ex-Anderlecht-speler Chancel Mbemba nog rood voor een overtreding op een doorgebroken speler.
Lees verder

ONS RAPPORT. "Topprestatie voor het oog van de ganse wereld": twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7
Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met 'MNM' voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, drie Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.
Lees verder

ONS RAPPORT. "Topprestatie voor het oog van de ganse wereld": twee spelers krijgen 9, slechts eentje minder dan 7
Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met 'MNM' voor het eerst in de basis, in bedwang houdt. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een geweldige partij en worden beloond met een 9, drie Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.
Lees verder

Vaccinatie verplicht voor wie wil deelnemen aan Algemene Vergadering van VN
Alle diplomaten die deelnemen aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York moeten volledig gevaccineerd zijn tegen Covid-19. De lokale autoriteiten in de Amerikaanse metropool zien de vergaderzaal als "conferentiecentrum" en dat betekent dat strenge coronaregels gelden. Moskou is niet opgezet met die regel.
Lees verder

REACTIES. Vanaken: "Ik maakte een typische 'Vanaken-goal'", De Ketelaere: "We stonden ons mannetje, ik ben trots"
Onverhoopt, maar niet onverdiend. Club Brugge pakte een punt tegen de sterren van Paris Saint-Germain. Na afloop waren de spelers van blauw-zwart dan ook bijzonder tevreden. Aan het woord: Hans Vanaken, Simon Mignolet en Charles De Ketelaere.
Lees verder

Onze Club-watcher maakt een diepe buiging: "Wat Club tegen dit PSG etaleerde, was hét strafste wat in ons land te zien is geweest sinds de eeuwwisseling"
Een oververdiend punt tegen de sterren van PSG. Onze Club-watcher Niels Poissonnier deed z'n spreekwoordelijke hoed af voor blauw-zwart. "Club Brugge: u was groots. U was geweldig. U was dapper. U was het mooiste visitekaartje dat het Belgisch voetbal zich kan wensen. Voor de ogen van het hele universum Messi, Neymar en Mbappé zó kunnen afstoppen. Een diepe buiging."
Lees verder

Burgemeester Moeskroen dreigt met sluiting grootste asielcentrum van het land na reeks incidenten
Burgemeester van Moeskroen Brigitte Aubert (cdH) heeft ermee gedreigd 'Le Refuge', het grootste opvangcentrum voor asielzoekers van het land, te sluiten na een reeks incidenten met bewoners de afgelopen dagen. Het gaat volgens Franstalige media om een geweldsincident met een mes, enkele vechtpartijen en overmatig alcohol- en zelfs drugsgebruik.
Lees verder

VS, VK en Australië sluiten nieuw militair verbond "om zich te wapenen tegen uitdagingen van 21ste eeuw"
De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag aangekondigd dat de VS een nieuw veiligheids- en defensiepact hebben afgesloten met het Verenigd Koninkrijk en Australië. De drie landen gaan geavanceerde technologieën delen om zo een gezamenlijk front te vormen tegen China, al zou dat land niet expliciet worden genoemd in de overeenkomst.
Lees verder

Bestelwagen grijpt man die uitstapt na ongeval in Brakel: slachtoffer in levensgevaar
Bij een dubbelvoudig verkeersongeval woensdagavond in de Brusselsestraat in Nederbrakel is een chauffeur levensgevaarlijk gewond geraakt. De man was uitgestapt na een aanrijding, toen hij werd gegrepen door een bestelwagen.
Lees verder

Onze chef voetbal heeft te doen met Eden Hazard: "Wedstrijd toonde dat Ancelotti zich mispakt had"
Inter was een uur veel beter dan hun 0 doet vermoeden. Real Madrid was veel slechter dan die 1 van hen. Het verschil? De 10 van Thibaut Courtois. Van Eden Hazard geen spoor. Pendeldienst bank-ploeg. Het is een beetje zielig.
Lees verder

Zeven zwemmers verdronken voor Franse kust
Voor de Franse kust zijn woensdag zeven zwemmers gestorven in de Middellandse Zee. Een zwemmer is nog vermist en twee anderen raakten zwaar gewond, meldt de krant La Depeche du Midi.
Lees verder

LIVE (18u45). Wat doet AA Gent op bezoek bij Flora Tallinn?
• Conference League • Eerste groepsmatch • Aftrap: 18u45 • A. Le Coq Arena
Lees verder

LIVE (21u). Rekent Leicester in eigen huis af met Napoli?
• Europa League • Eerste groepsmatch • Aftrap: 21 uur • King Power Stadium
Lees verder

LIVE (21u). Kan Antwerp iets rapen op het veld van Olympiakos?
• Europa League • Eerste groepsmatch • Aftrap: 21 uur • Georgios Karaiskákisstadion
Lees verder

LIVE (18u45). Pakt Racing Genk de volle buit bij Rapid Wien?
• Europa League • Eerste groepsmatch • Aftrap: 18u45 • Allianz Stadion
Lees verder

Heerlijke Haller-show in Lissabon: Franse spits bezorgt Ajax droomstart in Champions League met vier goals
Met een entree die hij in zijn stoutste dromen waarschijnlijk niet zo had uitgetekend, bewees Sébastien Haller zichzelf en Ajax – met dank aan de weergaloze Antony - een geweldige dienst tijdens de Champions League-aftrap in Lissabon: 1-5.
Lees verder