Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Provincie Limburg: Provincieraadszitting op 17 november 2021

Provincieraadszitting op 17 november 2021
De provincieraad is van belang voor élke Limburger. Je bent op 17 november van harte welkom om de zitting online bij te wonen! De zitting start om 17 uur (praktische info). Belangstelling? Raadpleeg de agenda. Enkele dagen voor de zitting vind je er alle agendapunten die behandeld worden.
Lees verder

Provincieraadszitting op 20 oktober 2021
De provincieraad is van belang voor élke Limburger. Je bent op 20 oktober van harte welkom om de zitting online bij te wonen! De zitting start om 17 uur (praktische info). Belangstelling? Raadpleeg de agenda. Enkele dagen voor de zitting vind je er alle agendapunten die behandeld worden.
Lees verder

Provincieraadszitting op 15 september 2021
De provincieraad is van belang voor élke Limburger. Je bent op 15 september van harte welkom om de zitting online bij te wonen! De zitting start om 17 uur (praktische info). Belangstelling? Raadpleeg de agenda. Enkele dagen voor de zitting vind je er alle agendapunten die behandeld worden.
Lees verder

Sessie "Filosoferen in 1, 2, 3…"
Filosoferen, hoe doe je dit eigenlijk? Schrijf je voor "Filosoferen in 1, 2, 3" en ga in drie sessies van drie uur concreet aan de slag met dit thema! De sessie richt zich op de laatste graad KO, en de eerste graad LO. Data Donderdag 21 oktober 2021, donderdag 25 november en woensdag 24 maart 2021. Elke sessie start om 9 uur en eindigt om 12 uur. Programma 21 oktober 2021: Initiatie filo...
Lees verder

Een vliegende start
De eerste (halve) schooldag ligt alvast achter ons… Dienst Flankerend Onderwijs wenst je een vliegende start van het gloednieuwe schooljaar!
Lees verder