Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 15 september 2021

Megan Fox en Kourtney Kardashian stoeiden met hun ‘bad boys’ op de toiletten van de VMA’s

HLN
Megan Fox en Kourtney Kardashian stoeiden met hun 'bad boys' op de toiletten van de VMA's
Ze zijn de dertig al gepasseerd, maar op de MTV Video Music Awards leken Megan Fox (35), Machine Gun Kelly (31), Kourtney Kardashian (42) en Travis Baker (45) wel een stel verliefde tieners. Tijdens de show glipten ze op een gegeven moment zelfs richting de herentoiletten zodat ze zonder aanwezigheid van de paparazzi ongestoord hun gang konden gaan.
Lees verder

Onherkenbare IS-bruid die aanslag Manchester "gerechtvaardigd" noemde, smeekt Britten nu om vergiffenis: "Ik ben ook geliefden verloren"
De bekende Britse IS-bruid Shamima Begum (21) heeft voor het eerst een live tv-interview gegeven vanuit het kamp in Syrië waar ze verblijft. Tijdens Good Morning Britain verontschuldigde ze zich omdat ze zich bij IS had aangesloten en smeekte ze de Britten om haar te vergeven en haar te laten terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. De zichtbaar nerveuze Begum was daarbij in niets meer te herkennen: ze droeg westerse kleding en make-up, haar haren waren zichtbaar en haar nagels waren opvallen gelakt.
Lees verder

LIVE. Fans proberen glimp op te vangen van Messi - Pak topclubs sturen vanavond scout naar Jan Breydel
• Champions League • Aftrap: 21u, Jan Breydelstadion • Ref: Sandro Schaerer (Zwi) • Match live te bekijken op VTM2 of VTM GO!
Lees verder

SHOWBITS. Elke Clijsters geniet van een partijtje tennis en deze kleine BV mag vier kaarsjes uitblazen
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Grotere terrassen voor altijd? Na Gent maakt ook Hasselt de denkoefening: "Hasselaren en bezoekers vinden het gezelliger zo"
Ook het Hasseltse stadsbestuur wil nagaan of haar uitgebreide terrassenplan, dat lokaal tot april 2022 van kracht blijft als steun voor de horeca-uitbaters in coronatijden, permanent kan worden. "De Hasselaren en bezoekers vinden het nog gezelliger zo, dus starten we binnenkort een gesprek hierover met het schepencollege", aldus bevoegde schepen Rik Dehollogne (N-VA).
Lees verder

Bart Peeters helpt kandidaat die zijn tekst vergeet in 'Belgium's Got Talent'
Auditie doen op een gigantisch podium terwijl er honderden mensen naar je zitten te luisteren. Je zou voor minder je kluts kwijtraken. Jammer genoeg overkwam het ook Arthur tijdens zijn auditie voor 'Belgium's Got Talent'.
Lees verder

Abdeslam: "We hebben Franse burgers aangevallen, maar het was niets persoonlijks"
"We hebben Frankrijk en de Franse burgers aangevallen, maar het was niets persoonlijks." Dat verklaarde Salah Abdeslam op het proces van de aanslagen in Parijs. "Het is niet de bedoeling om het mes in de wonde te draaien, ik wil gewoon eerlijk zijn. De aanslagen waren een antwoord op de Franse bombardementen op IS."
Lees verder

Drama verijdeld: valse bommelder had concrete plannen om kind te ontvoeren voor losgeld: "Ik wou gewoon een beetje aandacht"
Hij had al een brief opgesteld om losgeld te eisen én een stemvervormer gedownload op zijn gsm. De dertiger die in mei 2019 een valse bommelding deed waardoor 22.000 schoolkinderen geëvacueerd moesten worden, had concrete plannen om een kind te ontvoeren en gegijzeld te houden. Dat bleek woensdag op zijn proces. De man riskeert 8 jaar cel. "Ik wou alleen wat aandacht", zegt hij.
Lees verder

LIVE. Fans proberen glimp op te vangen van Messi - Bondscoach Martínez woont Youth League-duel bij
• Champions League • Aftrap: 21u, Jan Breydelstadion • Ref: Sandro Schaerer (Zwi) • Match live te bekijken op VTM2 of VTM GO!
Lees verder

Vlaanderen krijgt 161 extra trajectcontroles: check hier waar je snelheidsboete riskeert
Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) wil het aantal trajectcontroles in Vlaanderen opkrikken. Vlaanderen telt nu 238 trajectcontroles, verspreid over 135 locaties. Daar komen er nog 161 bij. "Trajectcontroles zijn essentieel om de veiligheid op onze wegen te verhogen", vindt Peeters.
Lees verder

Voetbalverslaggever Filip Joos ziek van het vliegtuig gehaald
Filip Joos (48) zou als verslaggever voor de VRT morgen de voetbalmatch tussen Antwerp en Olympiakos becommentariëren. Maar net voor het opstijgen richting Griekenland werd Filip onwel en werd hij van het vliegtuig gehaald.
Lees verder

Wrakingsverzoek Inez Weski in liquidatieproces Marengo afgewezen
De wrakingskamer van de rechtbank Amsterdam heeft het wrakingsverzoek in het liquidatieproces Marengo van advocaat Inez Weski woensdag afgewezen. De strafzaak rond hoofdverdachte Ridouan Taghi kan dus voortgezet worden.
Lees verder

Beruchte 'swastikafontein' aan gemeentehuis verdwijnt: "We gaan het plein helemaal vergroenen"
In 2006 haalde Maasmechelen de nationale media met de fontein die voor hun gemeentehuis lag. De fontein lag er nochtans al bijna 40 jaar, maar niemand besefte dat die de vorm had van een hakenkruis. Tot Google Earth plots de kop opstak. Een storm in een glas water die snel overwaaide, maar waar nu definitief een einde aan komt. Een veel groener verhaal komt er nu in de plaats.
Lees verder

Elke maand chocolade in je brievenbus? Yes please: Tony's Chocolonely komt met abonnementsformule
Krijg jij ook maar geen genoeg van chocolade? Doen specifiek de repen van Tony's Chocolonely jou het water in de mond lopen? Dan hebben wij nieuws waar je ongetwijfeld heel blij van zal worden: je kan vanaf nu een abonnement nemen op het geliefde snoepmerk. Iedere maand verrast de chocoladefabrikant haar abonnees met unieke smaken, zoals je ze nergens anders kunt proeven. Lekker voor jezelf of als ultiem cadeau voor chocoliefhebbers.
Lees verder

'Ernstig zieke' prinses Charlene op alle fronten belegerd: "Ze heeft woede-aanvallen en vlagen van paranoia"
Charlene van Monaco (43) is met spoed opgenomen in een Zuid-Afrikaans ziekenhuis nadat ze was ingestort. Op de Rots gonst het van de geruchten dat de gezondheidstoestand van de vorstin veel ernstiger is dan wordt verkondigd, terwijl anderen haar zogezegde grillen meer dan beu zijn en een scheiding voelen aankomen. Alleen Albert (63) lijkt nog in een happy end te geloven, of op zijn minst bereid om de schijn op te houden. En dan is er nog z'n ex Nicole Coste, die zich steeds nadrukkelijker 'in the picture' lijkt te werken.
Lees verder

Antwerp start ook in Europa League met ambitie: "Champions League is makkelijker, qua tijdstip toch"
Overwinteren? Thuis winnen? Spelers in de vitrine zetten? Of is de campagne nu al geslaagd? Wij vroegen ons af wat Antwerp van deze Europa League-campagne verwacht. Bestuur, speler en coach zijn unaniem: "We willen veel punten pakken."
Lees verder

1.500 feestvierders zijn welkom op testevent in discotheek Versuz
Op 1 oktober mogen de discotheken na anderhalf jaar sluiten opnieuw de deuren open gooien. Om die opening in goede banen te leiden, organiseert Horeca Vlaanderen samen met discotheek Versuz in Hasselt op vrijdag 17 september een testevent waarbij 1.500 feestvierders welkom zijn. Die moeten wel een Covid Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen.
Lees verder

Koning Filip en Koningin Mathilde bezoeken zwaar getroffen plaatsen van watersnood, maar inwoners zijn sceptisch
Koning Filip en koningin Mathilde hebben woensdagochtend een bezoek gebracht aan Verviers, Ensival en Esneux. Op deze plaatsen in Wallonië sloeg de watersnood in juli erg hard toe. Het koningspaar kwam vooral kijken naar de hulp die de mensen er sindsdien hebben gekregen, maar de inwoners van Verviers reageren sceptisch op het bezoek. "De situatie is nog altijd dezelfde als hiervoor. Of de koning en de koningin nu komen of niet, dat verandert niets."
Lees verder

Illegaal ontsnapt uit celwagen op E411 na gijzeling van chauffeurs
Op de E411 ter hoogte van Éghezée is een man zonder papieren en gedetineerde ontsnapt nadat hij eerst twee chauffeurs in een celwagen gijzelde. De man, die zonder rechtmatige status in het land verblijft, zou met een mes de bestuurders bedreigd hebben. Hij werd op dat moment overgebracht van de gevangenis in Aarlen naar het repatriëringscentrum in Steenokkerzeel, waar hij de volgende dag van Zaventem naar zijn land van herkomst zou vliegen.
Lees verder

Kijk vanaf 27 september mee in het glamourleven van Anouk Matton
Anouk Matton (28) is een echte it-girl met veel talenten, die ondertussen haar eigen naam heeft gemaakt. Ze leidt samen met haar man Dimitri Vegas het luxueuze en glamoureuze leven waar velen van dromen. Een inkijk in haar leven is vanaf maandag 27 september te zien op VTM 2.
Lees verder