Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. (Nog) geen hoofdrol voor De Bruyne en Lukaku in kansarme eerste helft op Stamford Bridge

HLN
LIVE. (Nog) geen hoofdrol voor De Bruyne en Lukaku in kansarme eerste helft op Stamford Bridge
• City met zorgen: Laporte, Rodri, Stones, Gundogan en Zinchenko nog twijfelachtig • Bij Chelsea Mount en Pulisic out, Mendy kan wel in doel • City vorig seizoen drie keer onderuit tegen Chelsea, ook in finale CL • Chelsea met 13 op 15, Man City 10 punten
Lees verder

LIVE. Lukaku en De Bruyne aan de aftrap in Duivelse topper op Stamford Bridge, Lavia op de bank
• City met zorgen: Laporte, Rodri, Stones, Gundogan en Zinchenko nog twijfelachtig • Bij Chelsea Mount en Pulisic out, Mendy kan wel in doel • City vorig seizoen drie keer onderuit tegen Chelsea, ook in finale CL • Chelsea met 13 op 15, Man City 10 punten
Lees verder

Internetmeme 'side-eyeing Chloe' verkocht voor 63.139 euro
De originele versie van de meme 'side-eyeing Chloe' is verkocht voor 74.000 dollar (ongeveer 63.139 euro). De familie van Chloe Clem (10), het meisje dat te zien is op het beeld, besloot eerder deze week om de meme vanaf 15.000 dollar te veilen, maar uiteindelijk heeft de foto dus een pak meer opgebracht. De koper van de meme is een muziekbedrijf uit Dubai, '3F Music'.
Lees verder

De ene schatting is gratis, de andere kost 300 euro: wat is de beste optie als je je huis verkoopt en waarin zit het verschil?
Vanaf 2022 is een schatting verplicht om een lening te krijgen als je een huis koopt. De bank mag die uitvoeren op basis van statistieken. Maar als je je huis verkoopt, gebeurt de waardebepaling veel gedetailleerder. Je kunt daarvoor aankloppen bij vier verschillende partijen, die allemaal hun eigen manier van werken hebben. Onze woonexpert Björn Cocquyt lijst hun methodes op zodat je weet waarom je voor wie moet kiezen.
Lees verder

Herfstige blikvangers: modekenner Hilde Geudens tipt de accessoires die jouw najaarslook compleet maken
De herfst is aangebroken, de bladeren vallen (bijna) van de bomen en de nieuwe najaarsgarderobe ligt al te pronken in jouw kast. Nu alleen nog je outfits upgraden met enkele opvallende accessoires. En ook die zijn er dit najaar in overvloed. Kies je voor een chique zijden sjaal rond je hoofd, een aaibare handtas of statement-oorbellen? Alles kan, zolang het maar in het oog springt. Modekenner Hilde Geudens zet de herfstige blikvangers op een rijtje.
Lees verder

Opsteker voor Meetjesland: 80 extra jobs bij koekjesfabrikant Lotus Bakeries in Lembeke
Koekjesfabrikant Lotus Bakeries uit Lembeke (Kaprijke) bouwt een extra productielijn om de nieuwe gevulde speculooskoekjes te produceren. Tegen de zomer van volgend jaar zoeken ze daarom tachtig extra personeelsleden. Een opsteker voor de tewerkstelling in het Meetjesland.
Lees verder

LIVE. Staat Cristiano Ronaldo weer aan het kanon bij Man United?
• Speeldag 6 • Premier League • Old Trafford • Komt Ronaldo weer tot scoren?
Lees verder

Vliegverkeer van en naar La Palma onderbroken door aswolk
De luchthaven van het Canarische eiland La Palma ligt stil. Door de aswolk van de vulkaanuitbarsting kan er niet gevlogen worden van en naar het eiland, zo heeft luchthavenuitbater Aena aangekondigd. Ook gisteren moesten verschillende luchtvaartmaatschappijen hun vluchten al annuleren. Vluchten van en naar de naburige eilanden Tenerife en La Gomera zijn wel mogelijk. Ook de overvaarten per schip tussen La Palma en Tenerife zijn niet gehinderd door de aswolk.
Lees verder

Regen teistert ook GP van Rusland, maar kwalificaties kunnen wel zoals voorzien doorgaan in Sotsji
De kwalificaties voor de Grote Prijs Formule 1 van Rusland, de 15e van 22 WK-manches, kunnen deze namiddag zoals voorzien plaatsvinden vanaf 14 uur. Daar was in de voormiddag even twijfel over door de hevige regen in Sotsji, maar intussen is er beterschap op komst.
Lees verder

Football Talk. Batshuayi raakt speelklaar voor duel met Ajax - Ansu Fati kan zondag rentree maken bij Barcelona
Ansu Fati kan zondag zijn rentree maken bij FC Barcelona in de thuiswedstrijd in La Liga tegen Levante. Trainer Ronald Koeman heeft de 18-jarige aanvaller opgenomen in zijn selectie. Fati is volledig hersteld van de knieblessure die hem ruim tien maanden aan de kant hield. Hij speelde op 7 november zijn laatste wedstrijd voor de Catalanen.
Lees verder

Reynout Dekimpe is de nieuwe Kobe in 'Thuis': "Ik besef dat niet iedereen me fantastisch zal vinden, zeker de fans van Sid Van Oerle niet"
Net voor de zomer liet Sid Van Oerle de productie van 'Thuis' weten dat hij een paar maanden pauze wou nemen. Hij wou herbronnen en zich bezinnen over de toekomst. Het coronajaar had er ook bij hem behoorlijk ingehakt. De makers van 'Thuis' hadden begrip voor zijn situatie maar dat betekende dus wel dat ze naar een nieuwe acteur op zoek moesten die de rol van Kobe Baert zou vertolken. Uiteindelijk viel de keuze op Reynout Dekimpe, een 30-jarige Bruggeling. Vanaf deze week zien we hem op het scherm.
Lees verder

LIVE WK WIELRENNEN. Dames bedwingen eerste helling in Leuven en tempo gaat stevig de hoogte in, Kopecky maakt prima indruk
Na de zege van de Britse Zoe Bäckstedt bij de junioren op het WK wielrennen zijn nu de dames elite aan zet. Nederland wist daar de voorbije vier jaar telkens te winnen en ook nu zijn onze noorderburen topfavoriet, maar Lotte Kopecky droomt van succes in eigen land en wil maar al te graag de Nederlandse hegemonie doorbreken. Lukt dat ook? Op deze pagina moet u geen enkel WK-hoogtepunt missen!
Lees verder

Jeugdvrienden Lotte en Lucas zien elkaar na 23 jaar terug: "We hebben elke centimeter van elkaars lijf gestreeld, betast en gezoend"
"Hij kleedde me ontzettend traag uit. Eerst mijn trui. Een half uur later pas mijn broek. Elkaar voelen, naar elkaar kijken. En denken: Ja, jij bent het. Jij bent het echt." Lotte (45) ontmoette Lucas op de universiteit. Daar waren ze onafscheidelijk, tot er iets gebeurde waardoor ze elkaar meer dan twintig jaar niet zagen. Tot het lot hen weer samenbrengt. Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We tellen af van 5 naar 1. Vandaag: nummer 2.
Lees verder

Puigdemont viert vrijlating op straat in Sardinië, keert mogelijk zondag terug naar België
De Catalaanse ex-president Carles Puigdemont heeft zich zaterdag op straat begeven, nadat hij eerder kortstondig was opgepakt en weer vrijgelaten. Mogelijk keert hij zondag terug naar België, waar hij sinds 2017 woont, zegt zijn entourage.
Lees verder

LIVE WK WIELRENNEN. Dames bedwingen eerste hellingen in Leuven en tempo gaat stevig de hoogte in, Kopecky maakt prima indruk
Na de zege van de Britse Zoe Bäckstedt bij de junioren op het WK wielrennen zijn nu de dames elite aan zet. Nederland wist daar de voorbije vier jaar telkens te winnen en ook nu zijn onze noorderburen topfavoriet, maar Lotte Kopecky droomt van succes in eigen land en wil maar al te graag de Nederlandse hegemonie doorbreken. Lukt dat ook? Op deze pagina moet u geen enkel hoogtepunt missen!
Lees verder

Pornoster in spe (26) overleeft illegale bilvergroting niet: moeder en dochter aangeklaagd voor moord
Een moeder en dochter zijn in Californië aangeklaagd voor moord na het uitvoeren van een illegale bilvergroting waarbij de Zuid-Afrikaanse Karissa Rajpaul (26) twee jaar geleden het leven liet. Noch Libby Adame (51) noch dochter Alicia Gomez (23) beschikken over een medisch diploma. De twee spoten een siliconensubstantie in Karissa's billen die volgens onderzoek van de lijkschouwer overeenkomt "met materialen die je in bouwmarkten vindt", luidt het in de 'LA Times'.
Lees verder

Duitsers moeten volgens Merkel op Laschet stemmen voor "toekomst van Duitsland"
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft haar landgenoten voor de laatste keer opgeroepen om morgen te stemmen voor Armin Laschet, de conservatieve kandidaat van haar partij CDU (Christelijk Democratische Unie). De Duitsers moeten dat volgens haar doen voor "de toekomst" van hun land. Merkel deed de uitspraak in Aken, de geboortestad van Laschet.
Lees verder

Kans dat wolf je aanvalt kleiner dan dat je de lotto wint
Het is niet abnormaal dat mensen bang zijn voor wolven. Nochtans zijn de dieren banger voor de mens. De kans dat een wolf je aanvalt is zelfs kleiner dan de kans om de lotto te winnen. Volgens Joachim Margaey, onderzoeker van de wolvenpopulatie in Vlaanderen, is er helemaal geen reden tot paniek.
Lees verder

Mooie beelden: Magnus Bäckstedt laat emoties de vrije loop bij WK-goud dochter Zoe
Zoe Bäckstedt (17) werd vanochtend wereldkampioene bij de junioren. Een toptalent waar koers in de genen zit. Ze is de dochter van ex-prof Magnus, die als commentator bij Eurosport de zege vanop de eerste rij meemaakte. En dat maakte heel wat emoties los.
Lees verder

LIVE. Autoritair City geeft Chelsea (nog) geen doodsteek, doelpuntenmaker Jesus laat tweede liggen
• City met zorgen: Laporte, Rodri, Stones, Gundogan en Zinchenko nog twijfelachtig • Bij Chelsea Mount en Pulisic out, Mendy kan wel in doel • City vorig seizoen drie keer onderuit tegen Chelsea, ook in finale CL • Chelsea met 13 op 15, Man City 10 punten
Lees verder