Doorgaan naar hoofdcontent

Jamie Vardy spilfiguur in gelijkspel Leicester: spits scoort owngoal, maar redt met twee ‘echte’ treffers punt

HLN
Jamie Vardy spilfiguur in gelijkspel Leicester: spits scoort owngoal, maar redt met twee 'echte' treffers punt
Opnieuw geen overwinning voor het Leicester van Youri Tielemans en Timothy Castagne. Onze Rode Duivels geraakten niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Burnley. Jamie Vardy kreeg de hoofdrol met een owngoal, maar ook twee treffers in het juiste doel.
Lees verder

Het gevaarlijkste stuk snelweg van het land: de E403. Opnieuw zwaar ongeval in file voor wegenwerken
Op de E403 in Ardooie is zaterdagnamiddag een zware kop-staartbotsing gebeurd in de richting van Brugge. Een Franse auto knalde achteraan tegen een voorligger in de staart van een file, gecreëerd door de werkzaamheden die aan de gang zijn. Alle zes inzittenden werden afgevoerd, vooral in de Franse auto raakten enkele inzittenden zwaargewond.
Lees verder

Lotte Kopecky "had hoge ambities" maar moet tevreden zijn met 16de plaats: "Ik zat telkens te ver op de Wijnpers, dat was m'n eigen fout"
Lotte Kopecky was voor een podiumplaats naar het WK wielrennen afgezakt, maar het werd uiteindelijk een 16de plaats op de Geldenaaksevest in Leuven. "Als je niet vooraan zit, dan rijd je hier je benen kapot."
Lees verder

Jolien D'Hoore na laatste wedstrijd op Belgische wegen: "Het was best een emotionele dag"
En dan zit het er met het WK wielrennen plots op voor Jolien D'Hoore. Althans op Belgische wegen. Onze landgenote rijdt nog Parijs-Roubaix volgende week en stopt daarna met wielrennen. "Ik hoop in schoonheid af te sluiten."
Lees verder

SHOWBITS. Dochter Maxime Meiland heeft het poseren al onder de knie en Junior Plackaert kroop opnieuw achter het stuur
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Maldini junior scoort eerste competitiegoal voor AC Milan, vader Paolo veert recht in tribunes
Geschiedenis, vanmiddag in Spezia. Daniel Maldini (19), zoon van, scoorde er zijn allereerste competitiegoal in de hoofdmacht van AC Milan. Vader Paolo zag het gebeuren in de tribunes en kon zijn geluk niet op.
Lees verder

Maar liefst 3.500 illegale haaienvinnen tegengehouden in Colombiaanse luchthaven
In de luchthaven El Dorado in Bogota, Colombia is een lading van maar liefst 3.493 haaienvinnen tegengehouden. De vinnen zouden illegaal naar Hong Kong moeten worden getransporteerd. Volgens milieuautoriteiten zouden voor de vinnen tussen 900 en 1.000 haaien met een lengte tussen 1 en 5 meter zijn gedood. In sommige landen worden de vinnen verkocht voor hun zogenaamde "gezondheidsvoordelen".
Lees verder

Football Talk. 6-0! Leipzig houdt goede generale repetitie voor Club Brugge - Carrasco en Atlético lijden eerste competitienederlaag
Op de zesde speeldag van de Bundesliga is Hertha Berlijn, zonder de geblesseerde Dedryck Boyata, tegen een zware nederlaag aangelopen bij Leipzig, de volgende Champions League-tegenstander van Club Brugge aankomende dinsdag. Het werd maar liefst 6-0.
Lees verder

BINNENKIJKEN. Kelly Osbourne neemt afstand van verleidingen en zet appartement in Los Angeles te huur
Op zakelijk vlak heeft Kelly Osbourne (36) haar schaapjes op het droge, maar privé wordt de dochter van rocklegende Ozzy Osbourne achtervolgd door een hardnekkige verslavingsproblematiek. Om die onder controle te kunnen houden, trekt ze zich de komende tijd terug in een rustige buurt en zet ze haar appartement in Hollywood te huur.
Lees verder

Nieuw dieptepunt: Beerschot valt nog voor rust met negen en gaat met 0-3 onderuit tegen Eupen
Een debuut in mineur voor kersvers coach Javier Torrente. Met negen man verloor Beerschot met 0-3 van Eupen. Al na vijf minuten moest Jan Van den Bergh vroegtijdig gaan douchen, nog voor rust keek ook Thibault de Smet tegen rood aan. Tussendoor had Andreas Beck met een kopbalgoal het mes nog wat dieper geduwd. In een overbodige tweede helft zorgden Edo Kayembe en Smail Prevljak voor de eindstand. De Panda's rukken op naar de tweede plaats op één punt van leider Club Brugge. Hekkensluiter Beerschot blijft in de hoek waar de klappen vallen: 1 op 27.
Lees verder

LIVE. Zulte Waregem en KV Kortrijk betwisten West-Vlaamse derby
• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Kortrijk telt 13 punten, Zulte Waregem 8 • Doen Vossen en Gano het weer voor Essevee?
Lees verder

Lost Frequencies als eerste Belgische solo-artiest in Top 50 van Spotify Global
In 2014 brak Felix De Laet (27) door als Lost Frequencies met zijn debuutsingle 'Are You With Me'. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Met zijn nieuwste single 'Where Are You Now' scoort hij nu ook internationaal. Het nummer staat sinds dit weekend namelijk in de Top 50 van Spotify Global. Daarmee scoort Lost Frequencies niet alleen een wereldwijde hit, maar ook een primeur voor een Belgische solo-artiest.
Lees verder

LIVE. Basisspelers Witsel en Meunier moeten Haaland missen in duel tegen Mönchengladbach
• 6de speeldag • Bundesliga • Borussia Park • Witsel en Meunier in de basis
Lees verder

Mexico wil 31 wetenschappers arresteren voor 'georganiseerde misdaad' omdat ze geld ontvingen van wetenschapsfonds
Mexico wil een arrestatiebevel uitvaardigen voor 31 wetenschappers. Ze worden beschuldigd van georganiseerde misdaad en het witwassen van geld; aantijgingen die hen even zware straffen kunnen opleveren als 's lands beruchtste drugskartels hebben gekregen. De wetenschappers beschrijven het als een poging van de regering van president Andrés Manuel López Obrador om hen het zwijgen op te leggen omdat ze al lang pleiten voor een strengere corona-aanpak.
Lees verder

Eli Iserbyt scoort in Bredene drie op drie in de Ethias Cross, ploegmaats Sweeck en Vanthourenhout mee op het podium
Drie op drie voor Eli Iserbyt in de Ethias Crossen. Na Lokeren en Beringen won de Europese kampioen veldrijden nu ook in Bredene. Op een snelle omloop haalde hij het met een beperkte voorsprong op Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout.
Lees verder

Bewoners moeten huizen verlaten door scheuren in de muren: "Plots begon alles te kraken, we moesten daar zo snel mogelijk weg"
In de Gounodlaan en op het Verdiplein in Anderlecht hebben tal van families hun huis moeten verlaten vrijdagavond. Een groot waterlek bracht de stabiliteit van zes huizen serieus in het gedrang. Overal verschenen scheuren en stukken van het plafond kwamen naar beneden. In totaal moesten 64 bewoners hun woning verlaten en ergens anders de nacht doorbrengen. "Mogelijk moet een deel van ons huis afgebroken worden", reageert een bewoner.
Lees verder

Duitse verkiezingscampagne bijzonder agressief verlopen: veel meer strafbare feiten dan tijdens vorige verkiezingen
De campagne voor de Duitse Bondsdagverkiezingen van morgen is bijzonder agressief verlopen. Niet alleen verkiezingsaffiches maar ook politici moesten het ontgelden, constateren de recherches in de zestien deelstaten.
Lees verder

Voor Lotte Kopecky is WK grote desillusie: "Het is gewoon mijn eigen fout"
"Niet eens top tien. Dit is niet waarvoor ik naar hier gekomen was." Lotto Kopecky (25) was er het hart van in — die zestiende plaats vond ze maar niks, haar WK wielrennen is een grote desillusie. "En dat is mijn eigen schuld."
Lees verder

Duitse motorrijder komt om op E40 bij Eupen na botsing met spookrijder
Een Duitse motorrijder van 51 jaar is deze namiddag om het leven gekomen op de E40, tussen Eynatten en Eupen, na een botsing met een spookrijdster. De vrouw reed frontaal in op twee motorrijder.
Lees verder

LIVE. Zulte Waregem en KV Kortrijk in evenwicht, wordt er na rust nog gescoord?
• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Kortrijk telt 13 punten, Zulte Waregem 8 • Doen Vossen en Gano het weer voor Essevee?
Lees verder