Doorgaan naar hoofdcontent

Ivan De Witte bevestigt dat er aan verkoop AA Gent gedacht wordt, maar: “Overname is nog 0,0% concreet”

HLN
Ivan De Witte bevestigt dat er aan verkoop AA Gent gedacht wordt, maar: "Overname is nog 0,0% concreet"
'De Tijd' pakte vandaag op zijn voorpagina uit met een artikel onder de titel 'Voetbalclub AA Gent staat in de etalage'. Dat Ivan De Witte en Michel Louwagie bezig zijn met de toekomst van de club, is een feit. "Maar er zijn op dit moment 0,0% concrete overnamegesprekken", verzekert voorzitter De Witte.
Lees verder

Monica Lewinsky maakte dramareeks over 'beschamende' affaire met Bill Clinton: "Ik heb hierdoor opnieuw therapie nodig"
Een verrassende zet van Monica Lewinsky (48): de voormalige stagiaire van Bill Clinton wekte zelf mee als producer aan een dramatisering van haar affaire met de president. In 'Impeachment: American Crime Story' doet de Amerikaanse uit de doeken hoe het voelde om hét schandaal van de eeuw te veroorzaken. En wat ze nu verwacht van Clinton. "Ook al gaf ik me vrijwillig op om eraan mee te werken, ik heb het onderschat. Het was enorm pijnlijk om die schaamte weer tot leven te wekken."
Lees verder

Onze reporter trok voor amper 500 euro naar de Seychellen: zo ging dat in zijn werk
Esther De Leebeeck (28) is journalist voor Het Laatste Nieuws en reist graag de wereld rond. Geloof het of niet, maar dat is opnieuw mogelijk: voor een paar honderden euro's beleefde ze een sprookjesreis naar de Seychellen. "Onze enige compagnons op het strand waren reusachtige schildpadden."
Lees verder

Indi ontdekt wat de liefde bedrijven betekent: "Hij kwam bewust niet klaar. Alle druk viel van mijn schouders"
Indi (26) leert van haar vriend Maarten (40) de liefde bedrijven op een manier die aan 'instant genot' voorbijgaat. "Toen hij in mij zat bewoog hij heel traag. Zo traag dat we soms gewoon roerloos in elkaar zaten. Ik kon hem écht voelen. Het was zo'n verademing, iets compleet nieuws." Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We tellen af van 5 naar 1. Vandaag lees je nummer 3.
Lees verder

Klimaatactivisten houden al drie weken hongerstaking in Berlijn, tweede deelnemer belandt in ziekenhuis
In Berlijn is een hongerstaking voor het klimaat nu bijna drie weken aan de gang. Een tweede deelnemer moest met een appelflauwte opgenomen worden in het ziekenhuis, meldt woordvoerster Hannah Luebbert.
Lees verder

REPORTAGE. Vlaamse wielergekte officieel op gang geschoten onder stralende zon in Knokke: "Dit overstijgt de wielersport. Het decor is fenomenaal"
Drie, twee, één, start! Het WK tijdrijden is zaterdagmiddag officieel op gang geschoten met Otto-Jan Ham en Elodie Ouédraogo die aan de rit van hun leven begonnen voor een televisieprogramma. De echte wielervedetten rollen zondag van het startpodium, maar aan sfeer was er ook op zaterdag geen gebrek."Dju toch, ik had graag de Wout al gezien."
Lees verder

CELEBS 24/7. Madonna deelt (opnieuw) sexy kiekjes en van wie is deze verwende hond?
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Grootmoeder US Open-winnares Raducanu: "Ik wilde dat Emma stopte met tennissen"
Emma Raducanu beleeft een sprookje. De 18-jarige tennisster maakte dit jaar haar grote doorbraak op Wimbledon, om vervolgens de US Open op haar naam te schreven. En zeggen dat haar grootmoeder wilde dat ze stopte met tennissen. Zo verklaarde de 88-jarige Niculina in een gesprek met Daily Mail.
Lees verder

Het gezicht Van Gogh, poezen en sterke vrouwen: dit zijn de kunstexpo's van het najaar
Druilerige regendag of zin om je stadsbezoek van wat extra diepgang te voorzien? Pik dan een van deze najaarsexpo's mee. Van grote kaskrakers tot kleine, fijne parels. Balsem voor hoofd en ziel. En ­— handig — meestal voorzien van een kinderparcours.
Lees verder

Heel wat fans nù al present op WK tijdrijden voor verkenning van Evenepoel en Van Aert
Het tijdritparkoers tussen Knokke-Heist en Brugge werd vandaag al een paar uur afgesloten. Zo konden onder meer Wout van Aert en Remco Evenepoel de belangrijkste stukken al even verkennen. Ze zijn morgen bij de favorieten voor goud. Tijdens hun verkenning stonden al heel wat fans aan de kant om hen aan te moedigen.
Lees verder

LIVE (16u). Kevin De Bruyne begint op de bank tegen Southampton
• Premier League • Speeldag 5 • Aftrap: 16 uur • Etihad Stadium
Lees verder

LIVE (16u15). Carrasco niet in de basis bij Atlético voor duel tegen Athletic Bilbao
• La Liga • Speeldag 5 • Aftrap: 16u15 • Estadio Wanda Metropolitano
Lees verder

Parket waarschuwt voor xtc-pillen met extreem hoge dosering na overlijden op dancefestival Extrema Extra
Op de eerste avond van het dancefestival Extrema Extra in Houthalen-Helchteren is gisteravond een vijftiger uit Nederland onwel geworden en door de hulpdiensten in kritieke toestand afgevoerd naar ziekenhuis Oost-Limburg in Genk. Daar is hij overleden. Op het slachtoffer werden xtc-pillen met een extreem hoge dosering aangetroffen.
Lees verder

KOERS KORT. Miguel Ángel López laat contract bij Movistar ontbinden - Almeida steekt eindwinst Ronde van Luxemburg op zak
Miguel Ángel López heeft in onderling overleg met z'n team Movistar zijn contract laten ontbinden. Vanaf 1 oktober is de Colombiaan een vrije renner. 'Superman' kwam pas dit seizoen over van Astana, maar houdt het dus al vroegtijdig voor bekeken. De klassementsman won dit jaar drie ritten in de Vuelta.
Lees verder

Doet gelijkspel tegen Club Brugge PSG al twijfelen? "Begrijp niet waarom het mislukking is als we Champions League niet winnen"
Paris Saint-Germain is misschien wel de kandidaat bij uitstek om de Champions League te winnen. Met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé zijn er weinig excuses om dat niet te zijn. Ander Herrera (32) is met plezier één van de harde werkers achter dat gouden trio: "Messi is de beste op elke positie. Behalve als keeper."
Lees verder

Unesco pleit voor heropening scholen voor meisjes in Afghanistan
Unesco heeft opgeroepen tot een spoedige heropening van scholen voor meisjes in Afghanistan. Het uitblijven daarvan zal "onomkeerbare gevolgen" voor de helft van de Afghaanse bevolking hebben, waarschuwde de VN-organisatie voor onderwijs en cultuur.
Lees verder

Football Talk. Boyata valt geblesseerd uit bij Hertha - Mbappé onzeker voor topper tegen Lyon - Pelé herstelt goed, laat dochter weten
PSG-ster Kylian Mbappé is onzeker voor de topper in de Ligue 1 van zondag, thuis tegen Olympique Lyon. Dat heeft coach Mauricio Pochettino zaterdag verklaard op de persconferentie daags voor de clash. De Franse aanvaller blesseerde zich woensdag aan de voet in het Champions League-duel tegen Club Brugge (1-1).
Lees verder

LIVE. Kevin De Bruyne begint op de bank bij City, kan Southampton weerwerk bieden?
• Premier League • Speeldag 5 • Aftrap: 16 uur • Etihad Stadium
Lees verder

Achter de schermen bij 'Onder Vuur': "Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België"
Een kleine week geleden lanceerde Eén met 'Onder vuur' een nieuwe fictiereeks die vast over de tongen zal gaan. De serie volgt het reilen en zeilen van de Oostendse brandweerpost Oosteroever. Het minste wat je van de eerste aflevering kan zeggen, is dat ze je naar het puntje van je stoel dwingt. Een plek waar je de komende weken nog wel vaker zal vertoeven, is onze gok. Want: aan suspense geen gebrek. En aan actiescènes in het heetst van de strijd ook al niet. Maar… hoe dóen ze dat, vuur maken 'voor de lol'?
Lees verder

SHOWBITS. Niels Destadsbader gaat voor het eerst weer met z'n fans op de foto en Thibaut Courtois is nog steeds dolverliefd
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder