Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 september 2021

Herenthout: We zoeken (Nief) muzikaal talent!

Herenthout
We zoeken (Nief) muzikaal talent!
Ben jij of heeft jouw band misschien ook dat 'Nief Talent' waarnaar we op zoek zijn en woon je in Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen of Vorselaar? Dan is deze wedstrijd zeker iets voor jou! Alle muziekgenres en leeftijden zijn welkom, en er wordt gezorgd voor professionele technische ondersteuning en promotie. Schrijf je in voor 1 januari 2022 en waag je kans op eeuwige roem.
Lees verder

Computer- en smartphonelessen
Bibliotheek Herenthout organiseert in samenwerking met Seniornet Vlaanderen lessen rond computer- en smartphonegebruik. Elke les duurt 2,5 tot 3 uren en er kunnen acht personen deelnemen. Sommige workshops bestaan uit twee lessen.
Lees verder

Vlaams beschermingsmechanisme loopt ten einde
Eind september loopt het Vlaams beschermingsmechanisme af. Dat heeft de Vlaamse regering beslist. Voor de maanden juli, augustus en september is er nog gerichte steun aan sectoren die zwaar getroffen zijn door de coronamaatregelen.
Lees verder

Huis van het Kind: Vertellen Zonder Woorden
In Huis van het Kind heeft men aandacht voor het psychologische welzijn van kinderen en jongeren. Jongeren tussen 12 en 16 jaar zijn welkom om in een veilige groep op een creatieve manier stil te staan bij hun gevoelens. Je hoeft hiervoor helemaal niet te kunnen tekenen of schilderen, een portie nieuwsgierigheid volstaat.
Lees verder