Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 27 september 2021

Herenthout: Vacature | Polyvalent Technisch Arbeider

Herenthout
Vacature | Polyvalent Technisch Arbeider
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een polyvalent technisch arbeider. Je treedt op als bestuurder van het rollend materieel van de gemeente zoals de veegmachine, strooiwagen, minigraver, vrachtwagen. Je staat in voor het nazicht en onderhoud van en herstellingen aan de gemeentelijke infrastructuur (o.a. gebouwen, openbaar domein, wegen ...). Je ondersteunt de groendienst indien nodig en bent lid van de winter-strooidienst i.k.v. sneeuw- en ijzelbestrijding. Je helpt mee bij taken in...
Lees verder

Vacature | Begeleider Kinderopvang
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Begeleider voor de kinderopvang. Buitenschoolse kinderopvang vandaag betekent meer dan het opvangen en verzorgen van kinderen alleen. Het is een plaats waar kinderen zich thuis kunnen voelen en zich optimaal kunnen ontplooien. Een plaats ook waar ouders elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen.
Lees verder

Extra steunmaatregelen voor Vlamingen met een exclusieve nachtmeter voor elektriciteit
Vanaf 2021 gelden verhoogde energiepremies voor Vlamingen die aangesloten zijn op het elektriciteitsnet met uitsluitend nachttarief. Heeft u een exclusieve nachtmeter en gaat u energiebesparende investeringen uitvoeren? Dan kan u rekenen op extra financiĆ«le steun van de Vlaamse overheid.
Lees verder

Ga voor een regenwaterton met de groepsaankoop
Heb je een tuin die af en toe wel wat extra water kan gebruiken? Wil je de kostprijs van je waterfactuur drukken door minder kraantjeswater te gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje bij het aanbod van de groepsaankoop hemelwateropvang van de Kempense gemeenten en IOK. Een bovengrondse ton kan je heel wat gratis regenwater opleveren.
Lees verder