Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Herenthout: Vacature | Deskundige Communicatie

Herenthout
Vacature | Deskundige Communicatie
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Deskundige Communicatie. Je bent onder meerverantwoordelijk voor het invullen, updaten én de daadwerkelijke implementatie van de contentkalender voor al onze klassieke én sociale mediakanalen. Je verzorgt redactionele taken om de te communiceren informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen naar de doelgroep. Solliciteren kan tot 26 september.
Lees verder

Bijwonen gemeenteraad en OCMW-raad van 6 september 2021
De gemeenteraad en de OCMW-raad van maandag 6 september gaan opnieuw fysiek door in de gemeentelijke feestzaal. Omwille van de nog geldende afstandsregels kan in de feestzaal maar een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Geïnteresseerden moeten zich daarom ten laatste op 5 september inschrijven via het formulier in het e-loket. De inschrijvingen worden afgesloten als het maximum aantal bezoekers bereikt Is. Momenteel zijn er nog 7 plaatsen beschikbaar.
Lees verder

Opleidingsaanbod Huis Driane 2021-2022
Leuke activiteiten, diensten op maat en een open sfeer? Daarvoor kan je in Huis Driane terecht! De deuren van ons lokaal dienstencentrum Huis Driane staan weer open voor iedereen! Het Lokaal Dienstencentrum is een ontmoetingsplek in Herenthout waar elke inwoner welkom is. In de eerste plaats voor gezelligheid en ontspanning, maar ook als je ergens hulp bij kan gebruiken of een vraag hebt over zorg. Samen met een dynamische groep vrijwilligers staat het team voor jou klaar.
Lees verder

Het plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker
Koop in september een plantje (€ 7) voor Kom op tegen Kanker! Dat kan bij een van de honderden enthousiaste plantjesteams van vrijwilligers tijdens het Plantjesweekend op 17, 18 en 19 september. Je treft hen aan winkels, op markten, aan huis … Of shop je plantje online via de webshop tussen 30 augustus en 19 september.
Lees verder