Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 15 september 2021

Herenthout: Vacature | Deskundige Personeel

Herenthout
Vacature | Deskundige Personeel
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Deskundige Personeel. Als deskundige personeel ben je hét aanspreekpunt over personeelsaangelegenheden. Je doet beleidsondersteunend onderzoek en voert het personeelsbeleid uit. Je geeft mee vorm aan het aanwervings- en onthaalbeleid en voert deze uit. Je zet mee je schouders onder het welzijnsbeleid van de organisatie. Je volgt de personeelsontwikkeling op en geeft mee invulling aan de rechtspositieregeling. Solliciteren kan tot 10 oktober.
Lees verder

Behaag onze Kempen
Behaag Onze Kempen wil inheemse en streekeigen soorten promoten. In september en oktober kan je daarom via een actie planten aankopen. Op zaterdag 18 september om 13.30u en 15.00u organiseert Neteland een inspiratiewandeling met Joeri Cortens in het begijnhof van Herentals.
Lees verder

Najaarslezingen Bibliotheek Neteland
Columnist en journalist van De Morgen Hans Vandeweghe is de uitgelezen persoon om ons in te leiden in de nieuwste tendensen en ontwikkelingen van de wereldwijde sportindustrie. Met specialismen als de sportindustrie, de sportsociologie en doping en als docent Geopolitiek van de Sport aan de VUB, weet Hans als geen ander in dit kluwen zijn weg te vinden. De lezing gaat door op woensdag 13 oktober om 20u00 in GOC Ter Voncke.
Lees verder

Tien bouwgronden te koop Meulenveld
Ben je van plan om te bouwen en liefst in Herenthout? Heb je interesse in de aankoop van een bouwgrond? Dan kan je je van 15 september tot 31 oktober 2021 kandidaat stellen. Er zijn 10 percelen te koop die gelegen zijn te Meulenveld.
Lees verder