Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 september 2021

Herenthout: Vacature | Deskundige Jeugd en Evenementen

Herenthout
Vacature | Deskundige Jeugd en Evenementen
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Deskundige Jeugd en Evenementen. Je gaat als deskundige jeugd en evenementen, binnen het departement Vrije Tijd, aan de slag met ideeën, talenten, vragen, noden en wensen van kinderen en jongeren. Je ontwikkelt met en voor hen een vrijetijdsaanbod dat via spel, taal, beweging en cultuur zelfontplooiing stimuleert. Je werkt hiervoor nauw samen met andere teams binnen het departement Vrije Tijd en bij uitbreiding binnen het volledige lokaal bestuur....
Lees verder

Speelpret op de Met 22 september
Woensdag 22 september sluiten we de Week van de Mobiliteit af met onze 'Speelpret op de Met'. Dan maken de auto's op de markt plaats voor voetgangers, fietsers, terrasjes en heel veel spelende kinderen.
Lees verder

Lokaal bestuur koopt vruchtgebruik zaal Lux voor 27 jaar
De voltallige gemeenteraad gaf maandag goedkeuring aan de aankoopakte voor het vruchtgebruik van zaal Lux voor de komende 27 jaar. Vanaf de ondertekening van de akte zal de podiumzaal volledig in beheer van de gemeente vallen en ontvangt de gemeente naast de huurgelden voor de zaal ook de brouwersvergoeding en huurgelden voor het bestaande café.
Lees verder

Dadingsovereenkomst met aannemer omgevingsaanleg sportcomplex 't Kapelleke
Maandag is op de gemeenteraad unaniem de dadingsovereenkomst goedgekeurd tussen de gemeente en de aannemer die de omgevingsaanleg aan sportcomplex 't Kapelleke uitvoerde (voetbalterreinen, parking, finse piste, ….). Hiermee komt voor het lokaal bestuur een einde aan een aanslepend probleemdossier. Er kon een gunstig akkoord worden bereikt dat een oplossing biedt voor de uiteenlopende problemen die de afgelopen jaren op en rond het sportcomplex opdoken.
Lees verder