Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 6 september 2021

Herenthout: Medisch attest voor de sociale correctie binnenbrengen voor 1 oktober

Herenthout
Medisch attest voor de sociale correctie binnenbrengen voor 1 oktober
Inwoners met medische problemen zoals nierdialyse- of stomapatiƫnten, mensen met incontinentie of andere problemen die heel wat extra afval veroorzaken, hebben recht op de sociale correctie op hun diftarfactuur. Het medisch attest bezorg je voor 1 oktober van het jaar waarin je de sociale correctie wenst aan de milieudienst.
Lees verder

Extra sportactiviteiten voor 55-plussers
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van zondag 3 oktober tot en met vrijdag 8 oktober 2021 staan er in Neteland heel wat leuke sportactiviteiten op het programma voor 55-plussers. Zo ook aan sportcomplex 't Kapelleke in Herenthout. Deelname is gratis, maar je moet wel op voorhand inschrijven.
Lees verder

Gratis namiddagsessies over "Starten met een eigen zaak na je vijftigste"
Ben je 50+ en kriebelt het om zelfstandige te worden? Je bent niet alleen! Alsmaar meer mensen kiezen om op oudere leeftijd een eigen zaak te beginnen. Maar bij het opstarten van een zaak is een grondige voorbereiding en goede informatie essentieel!Daarom organiseert Integraal VZW (Liantis Ondernemen50+) op 4 locaties in Vlaanderen (Brugge, Gentbrugge, Herentals en Sint-Niklaas) een 3-delige namiddagreeks.
Lees verder

Vacature | Begeleider Kinderopvang
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Begeleider voor de kinderopvang. Buitenschoolse kinderopvang vandaag betekent meer dan het opvangen en verzorgen van kinderen alleen. Het is een plaats waar kinderen zich thuis kunnen voelen en zich optimaal kunnen ontplooien. Een plaats ook waar ouders elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Solliciteren kan tot 19 september.
Lees verder