Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Zottegem: Oost-Vlaamse Wijntoer 2021: ook in Zottegem!

Oost-Vlaamse Wijntoer 2021: ook in Zottegem!
Op zondag 29 augustus vindt de Oost-Vlaamse Wijntoer plaats, een uniek evenement waarbij wijnboeren hun deuren openen om mensen kennis te laten maken met de lokale wijnbouw, het vinificatieproces en de wijn natuurlijk! Ook in Zottegem geven Wijndomein De 3 Fonteinen en Wijndomein Carrijn die dag een gratis rondleiding en leggen ze uit hoe het productieproces verloopt. 
Lees verder

Aanpassing coronamaatregelen in Bibliotheek Zottegem
Vanaf 1 september veranderen er weer een paar dingen in de Bibliotheek Zottegem. Sommige coronamaatregelen kunnen we stilletjes aan loslaten, andere blijven nog even hangen. 
Lees verder

Openbaar onderzoek digitale atlas onbevaarbare waterlopen
Het juridische statuut van de onbevaarbare waterlopen wordt nu nog vastgelegd door oude analoge atlassen. Die worden vervangen door een digitale atlas van de gerangschikte onbevaarbare waterlopen en de publieke grachten. Van 1 september 2021 tot en met 28 februari 2022 kan je jouw mening geven over de ontwerpversie van deze digitale atlas.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
OCMW Zottegem is op zoek naar een Kinderbegeleider ZIBO (halftijds contract bepaalde duur) én een Kok voor het Woonzorgcentrum. Solliciteren kan tot en met woensdag 15 september om 12.00 uur 's middags.
Lees verder