Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 september 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Vacature: held van de sociale dienst - maatschappelijk werker (B1-B3)

Vacature: held van de sociale dienst - maatschappelijk werker (B1-B3)
Wil je werken voor mensen, maar vooral mét mensen? Heb jij het in je om mensen te stimuleren en bij te staan? Een hulpverlener in hart en ziel? Wie weet ben jij het ontbrekende puzzelstukje dat we zoeken om ons team weer compleet te maken.
Lees verder

Vaccinatiebus te gast op jaarmarkt
Ben je nog niet gevaccineerd tegen het Covid-19-virus? Kom dan vrijdag naar de vaccinatiebus op de jaarmarkt in het Centrum. Ze staat er van 17 tot 18.30 uur. Je kan kiezen tussen het vaccin Pfizer of Johnson & Johnson. Kies je voor Pfizer, dan volgt er nog een tweede prik.
Lees verder

Vacature: krak in stedenbouw
Heb je interesse in de vele facetten van stedenbouw (vergunningen, huisvesting, plannen, verkavelingen, ...)? Help je mensen graag verder en bezit je ruimtelijk inzicht? Hecht je belang aan een stabiele werkgever en een werkplek waar work-life balans centraal staan? Schrijf je dan snel in.
Lees verder

Fietsostrade tijdelijk niet bereikbaar via Kasteellaan
Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 september wordt er een herstelling uitgevoerd op het fietspad tussen het einde van de Kasteellaan en de fietsostrade langs de spoorweg. Fietsers zullen hier tijdelijk niet door kunnen.
Lees verder

Vacature: coördinator flankerend onderwijs en opgroeien
Onderwijs heeft jou altijd geboeid? Je houdt ervan om beleid mee vorm te geven? Jij bent een brugfiguur en bezit sterke communicatieve vaardigheden? Hecht je belang aan een stabiele werkgever en een werkplek waar work-life balans centraal staan? Schrijf je dan snel in.
Lees verder