Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 september 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Stel je kandidaat als Skwebbelaar!

Stel je kandidaat als Skwebbelaar!
Zit jij in het vijfde of zesde leerjaar en woon je in Sint-Katelijne-Waver? Dan kan jij Skwebbelaar worden. Maar wat doet een Skwebbelaar precies? En hoe kan je je kandidaat stellen? Ontdek het hier!
Lees verder

OV/2021/285/ME - Bekendmaking melding voor het plaatsen van een bronbemaling voor het bouwen van een zwemvijver - Zonstraat 16 - Ruben Hollanders
Lees verder

Clemenceaustraat onderbroken tussen Ekelenhoek en Albertstraat
Van maandag 27 september tot uiterlijk vrijdag 15 oktober zal er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk zijn in de Clemenceaustraat tussen de Ekelenhoek en Albertstraat. Aquafin zal er werken uitvoeren om de riolering van het nieuwe Agnes Haegenshof aan te sluiten op die van de Clemenceaustraat.
Lees verder

Bekendmaking politieverordening in Patersweg op zaterdag 18 september 2021 n.a.v. de Anti-Stress TD
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 30 augustus 2021 betreffende de regeling van het verkeer in het Dorp op dinsdag 7 september 2021 n.a.v. de infomarkt 'Waver in 't nieuw' wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 2 september 2021.
Lees verder

Ontgravingen begraafplaats Pasbrug uitgesteld
De ontgravingswerken op begraafplaats Pasbrug zouden voor Allerheiligen afgerond zijn, maar de planning is gewijzigd. De start van de werken is nu voorzien op 22 november. Bloemen van de betrokken graven en bloemen die de doorgang van de machines belemmeren, nemen we weg vanaf 15 november.
Lees verder