Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: OV/2021/240 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het aanbrengen van gevelbekleding ...

OV/2021/240 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het aanbrengen van gevelbekleding - Dijk 62 - Selim Yilmaz
Lees verder

OV/2021/209 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het slopen van een hoeve en het gedeeltelijk slopen van een serre - Kegelslei 2 - Herman Pieter Jacobs
Lees verder

Bekendmaking reglement fuifcheques voor jeugdverenigingen
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 6 september 2021 betreffende subsidies aan jeugdverenigingen - reglement fuifcheques, wordt ter kennis gebracht via publicatie op de website, vanaf 16 september 2021.
Lees verder

Bekendmaking samenwerkingsovereenkomst met het Agentschap Zorg en Gezondheid inzake contact- en brononderzoek Covid 19
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 6 september 2021 betreffende de samenwerkingsovereenkomst met het Agentschap Zorg en Gezondheid i.k.v. contact- en brononderzoek Covid 19, wordt ter kennis gebracht via publicatie op de website, vanaf 16 september 2021.
Lees verder

Gezocht: marktkramers voor (H)eerlijk Katelijne
Op zondag 10 oktober 2021 organiseren we (H)eerlijk Katelijne op domein Roosendael: een markt die eerlijke en lokale duurzame handel promoot. Kweek jij groenten, fruit of verkoop je een ander streekproduct? Dan willen we je er graag bij als marktkramer!
Lees verder