Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 10 september 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: OV/2021/182 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een gesloten eengez...

OV/2021/182 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een gesloten eengezinswoning - Agnes Haegenshof 8 - Peiroun NV
Lees verder

Asfalteringswerken in Zandstraat en begin Lange Zandstraat
Op maandag 13 september starten asfalteringswerken in de Zandstraat en het begin van de Lange Zandstraat. Gedurende een tweetal dagen zal hierdoor geen verkeer mogelijk zijn in de Zandstraat en is het niet mogelijk om de Lange Zandstraat in te rijden vanaf de Liersesteenweg.
Lees verder

Vacature: held(in) van de allerkleinsten - kinderbegeleider (C1-C2)
Hou je van de waarheid uit een kindermond? Kinderlijke fantasie die alle dromen doet uitkomen? Bewonder je nieuwsgierigheid en stimuleer je zorgeloosheid? Vind je jezelf creatief en een echte held(in) voor de allerkleinsten waarbij originaliteit jouw troef is? Dan ben jij de persoon die we zoeken.
Lees verder

Nieuw laagje asfalt voor Zandstraat
Als gevolg van ernstige slijtage krijgt de Zandstraat een nieuwe laag asfalt. Van maandag 13 tot en met woensdag 16 september zal deze afgesloten zijn voor het verkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft er een doorgang via het voetpad.
Lees verder

Bekendmaking Hulpverleningszone Rivierenland eerste begrotingswijziging van het dienstjaar 2021
Het besluit van de raad van Hulpverleningszone Rivierenland genomen in zitting 3 september 2021 betreffende de eerste begrotingswijziging van het dienstjaar 2021 wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 9 september 2021.
Lees verder