Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 september 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Lage waterdruk in Waver wegens werken Pidpa

Lage waterdruk in Waver wegens werken Pidpa
Drinkwatermaatschappij Pidpa is een doorsteek aan het vernieuwen. Daardoor is er tijdelijk drukverlies in Dorp, de Bosstraat en vooraan in de Leemstraat. Het drinkwater voldoet nog steeds aan alle normen. Pidpa doet het nodige om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Lees verder

Gezocht: marktkramers voor (H)eerlijk Katelijne
Op zondag 10 oktober 2021 organiseren we (H)eerlijk Katelijne op domein Roosendael: een markt die eerlijke en lokale duurzame handel promoot. Kweek jij groenten, fruit of verkoop je een ander streekproduct? Dan willen we je er graag bij als marktkramer!
Lees verder

Regio Waterkant zoekt vrijwilligers voor telefooncentrale en noodopvang
Ben jij een behulpzaam persoon op zoek naar een uitdaging als vrijwilliger? Dan kan jij regio Waterkant versterken bij het beantwoorden van hun noodnummer of de opvang van personen in nood.
Lees verder

Vacature: coördinator flankerend onderwijs en opgroeien (B1-B3)
Onderwijs heeft jou altijd geboeid? Je houdt ervan om beleid mee vorm te geven? Jij bent een brugfiguur en bezit sterke communicatieve vaardigheden? Hecht je belang aan een stabiele werkgever en een werkplek waar work-life balans centraal staan? Dan is deze job iets voor jou!
Lees verder

Kernraad Centrum opnieuw 'in het echt'
Op donderdag 14 oktober organiseren we weer een kernraad in het Centum. Na een reeks digitale kernraden, komen we opnieuw in levenden lijve samen. Je bent om 20 uur welkom in de parochiezaal in het Centrum, Markt 28A.
Lees verder